Gheorghe Ciolan, șeful Poliției Câmpulung, a ieșit la pensie

# În locul său a fost numit comisarul șef Marian Iordache, adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești

Comisarul șef Gheorghe Ciolan a încetat raporturile de serviciu la Poliția Câmpulung, cu ocazia pensionării. În locul său a fost împuternicit Marian Iordache, adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești.
„Începând cu data de 20 martie a.c., în urma dispoziției șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru asigurarea continuității actului managerial, comisar șef de poliție Iordache Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Poliției Municipiului Câmpulung”, precizează compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Ionescu Adrian - adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești

Comisarul șef de poliție Iordache Marian a îndeplinit, din anul 2016 și până în prezent, funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești.  De asemenea, pentru funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești a fost împuternicit comisar șef Ionescu Adrian – ofițer din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice al Serviciului Ordine Publică.
Numele comisarului șef Gheorghe Ciolan, ca șef al Poliției Câmpulung, a fost vehiculat, în ultima perioadă în cazul proxeneților nepedepsiți de la Câmpulung după ce au traficat o tânără care a sfârșit ucisă în Elveția. Mai mult, în presa locală și cea națională s-a vehiculat chiar faptul că Gheorghe Ciolan și-a dat demisia din fruntea Poliției Câmpulung. Nimic adevărat. Cu toate acestea, pe 20 martie, acesta a ieșit la pensie. Reamintim că pe 1 martie a fost organizat, de Alexandru Cumpănașu chiar un miting sub geamurile Poliției Câmpulung, prin care s-a cerut pedepsirea polițiștilor vinovați de proliferarea proxenetismului și a traficului de carne vie în municipiul Câmpulung.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea