Gheorghe Ciolan, șeful Poliției Câmpulung, a ieșit la pensie

# În locul său a fost numit comisarul șef Marian Iordache, adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești

Comisarul șef Gheorghe Ciolan a încetat raporturile de serviciu la Poliția Câmpulung, cu ocazia pensionării. În locul său a fost împuternicit Marian Iordache, adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești.
„Începând cu data de 20 martie a.c., în urma dispoziției șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru asigurarea continuității actului managerial, comisar șef de poliție Iordache Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Poliției Municipiului Câmpulung”, precizează compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Ionescu Adrian - adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești

Comisarul șef de poliție Iordache Marian a îndeplinit, din anul 2016 și până în prezent, funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești.  De asemenea, pentru funcția de adjunct al șefului Secției 1 Poliție Pitești a fost împuternicit comisar șef Ionescu Adrian – ofițer din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice al Serviciului Ordine Publică.
Numele comisarului șef Gheorghe Ciolan, ca șef al Poliției Câmpulung, a fost vehiculat, în ultima perioadă în cazul proxeneților nepedepsiți de la Câmpulung după ce au traficat o tânără care a sfârșit ucisă în Elveția. Mai mult, în presa locală și cea națională s-a vehiculat chiar faptul că Gheorghe Ciolan și-a dat demisia din fruntea Poliției Câmpulung. Nimic adevărat. Cu toate acestea, pe 20 martie, acesta a ieșit la pensie. Reamintim că pe 1 martie a fost organizat, de Alexandru Cumpănașu chiar un miting sub geamurile Poliției Câmpulung, prin care s-a cerut pedepsirea polițiștilor vinovați de proliferarea proxenetismului și a traficului de carne vie în municipiul Câmpulung.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea