Şeful cel mare al P.S.D., Constantin Nicolescu, a fost exagerat de îngăduitor cu primarii care au participat la acţiunile PDL-ului

# Ion Dumitru: Ce au ei cu mine, dacă am avut plăcerea să dau mâna cu Boc şi cu Roberta Anastase, aşa cum am dat mâna şi cu Ion Iliescu? # Ion Dumitru: Bine ar fi să avem fiecare câte o amantă, să stau cu Gogu Davidescu, să-mi dea şi mie una… dar la popor să-i fie bine. Participarea unora dintre primarii PSD la alegerea președintelui PDL Argeș, Mircea Andrei, în funcția de șef al comisiei de justitiție al democrat-liberalilor nu pare să-l deranjeze prea mult pe liderul argeșean al social-democraților. Constantin Nicolescu nu a anunțat măsuri contra edililor din partidul său care au participat la conferința pedelistă.. Constantin Nicolescu a recunoscut că nu ţine cu forţa pe nimeni în partid şi că respectivii primari vor fi judecaţi de electorat, nu de partid: "Nu vrem să fim zbiri, să facem armată...Nu cred că e o motivație foarte serioasă să îmi ciomăgesc primarii!" – a opinat acesta. De altfel, « ciomăgirea » primarilor PSD, chiar de mai-marele partidului, s-ar putea dovedi o chestie destul de greu de realizat, numai dacă ţinem cont de personalitatea bine conturată a multora dintre aceştia. Unul dintre participanţi, Ion Dumitru, primarul comunei Albota, a venit chiar cu argumente bine întemeiate :
# Domnule primar, am auzit că a ieşit mare scandal la partid cu primarii care au participat la acţiunea PDL-ului, că preşedintele Nicolescu a fost supărat foc…
Ion Dumitru: Nu mi-a zis Nicolescu absolut nimic, nu s-a supărat pe mine. Eu le-am explicat colegilor mei că am răspuns invitaţiei făcute de Mircea Andrei şi de prim-ministrul Boc. Au înţeles şi Pendiuc şi Tămagă şi domnul Nicolescu, dar mai sunt şi unii oameni care nu au înţeles, sunt colegi din ăştia care nu au nici electorat în spate, nici realizări remarcabile, dar ei nu au avut ceva direct cu mine. Au pus problema de toţi cei care au fost sâmbătă la această acţiune, nu a fost un atac direct la persoana mea. Ei ar tebui mai bine să vină să vadă ce am făcut eu în comună. Ce au ei cu mine, dacă am avut plăcerea să dau mâna cu Boc şi cu Roberta Anastase, aşa cum am dat mâna şi cu Ion Iliescu? Eu consider că politica trebuie făcută pentru cetăţeni. Cu ce am greşit că m-am dus să dau mâna cu Boc, chiar dacă este opozant al PSD-ului? Eu nu mă cert cu nimeni de dragul politicii. Ce ar însemna acum să nu pot merge la o întâlnire cu Gogu Davidescu?
# Domnul prefect e apolitic, domnule primar.
I.D:  Ciocănel, uite, e de la PDL, ce ar însemna să mă iau de gât cu el, să-l iau la bătaie? Tatăl lui e un constructor de excepţie, mi-a făcut casa fetei şi îl cunosc pe Ciocănel de mulţi ani. Ce vedeţi dumneavoastră, presa, aşa rău în faptul că mă întâlnesc cu cei din alte partide?
# Noi nu avem nimic împotriva acestor întâlniri, dimpotrivă, am vrea să vă vedem de braţ pe toţi de la toate partidele, dar să ne fie nouă bine.
I.D: Bravo dumneavoastră! Nimeni nu a mai spus treaba asta, din presă. Aşa ar trebui să fie, să meargă bine la popor. Se trezeşte unul şi altul să mă condamne pe mine că am fost la întâlnire cu Boc. Uite ăsta de la Miceşti, deşi eu zic că este prietenul meu, a zis că nu avem noi ce căuta acolo, el e prietenul meu şi nu cred că se referea direct la mine. Aveţi dreptate, ar trebui să fim de gât cu gagici şi cu lăutari după noi, să ne întâlnim şi cu ăia de la PDL, dar poporului să-i fie bine.
# Dumneavoastră nu v-aţi dat înapoi nici de la chefuri cu PDL-iştii.
I.D: Da, aşa este. Păi staţi să vă explic, cum aş putea eu să nu le răspund prezent celor de la PDL, am primit bani pe Ordonanţa 7, pentru baza sportivă. Să vezi la inaugurare şi ce o să joc eu acolo şi cu PSD-ul şi cu PDL-ul, sper să îl şi bat pe ăsta de la Bradu.
# Până la urmă vreţi să ne spuneţi şi nouă cine v-a acuzat, doar primarul de la Miceşti, domnul Voicu?
I.D: Nu doar Voicu. Voicu vorbeşte prostii şi ştiţi de ce? Eu l-am caracterizat aşa: el a fost băiat deştept şi a terminat facultatea cu 10, dar nu a avut creier de 10 şi fiind suprasolicitat, i s-a încins creierul şi a clacat şi a ajuns pe la Vedea vreo şase luni. El e prietenul meu şi nu cred că la mine se referea şi cred că şi-a dat seama că a făcut o gafă mare. Eu nu am aplaudat acolo, ar fi fost şi culmea să aplaud la imnul PDL-ului, le-am spus ziariştilor că nu pot să bat din palme că am bătături de la cules de porumb. Primarul de la Miceşti a fost la muntele Athos şi a adus de acolo pentru cei care greşesc, câte o icoană, dar ar trebui să-şi ia pentru el, dar nu spun eu acum mai multe, că are şi el familie....   Doamnă, ca în toate partidele, e câte unul din ăsta care nu are în spate niciun electorat, nicio realizare şi sare să mă acuze pe mine. Înainte mă acuzau că îi dau voturile lui Iani Popa, că sunt prieten cu el, dar eu am adus 87% pentru PSD. Eu nu mi-am trădat partidul niciodată… Bine ar fi să avem fiecare câte o amantă, să stau cu Gogu Davidescu, să-mi dea şi mie una, că el are mai multe, cu lăutarii după noi, dar la popor să-i fie bine. Sunt convins că nu ar zice nimeni nimic.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea