Ford România se retrage din Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile

Ford România a anunţat că se retrage  din Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). Nici celălalt producător auto din România, Automobile Dacia, controlat de Renault, nu face parte din această Asociație.
Decizia celor de la Ford constă în faptul că anumite aspecte semnalate de companie de-a lungul anilor, cu privire la industria auto, nu au fost ”gestionate cu nivelul de prioritate impus în mod obiectiv de importanţa fiecărui subiect în parte”. Această decizie se va aplica de la 1 aprilie 2020.
“Raţiunea esenţială pentru care am decis părăsirea organizaţiei APIA ţine de nevoia unei abordări unitare şi fundamentate a problematicilor cu care industria auto se confruntă, astfel că anumite aspecte semnalate de către noi de-a lungul anilor nu au fost gestionate cu nivelul de prioritate impus în mod obiectiv de importanţa fiecărui subiect în parte. Cu toate acestea, ne dorim să rămânem în dialog şi salutăm pe această cale deschiderea pe care APIA a manifestat-o pentru a institui un dialog constructiv cu celelalte asociaţii de profil”, a declarat Cristian Prichea, Director General Ford România NSC, pentru zf.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea