Dorin Mirea, patronul Ceramus, amfitrionul mişcării sportive din Câmpulung

Vremurile deşertice, aride pe care le traversăm au „oazele” lor, iar una dintre acestea se află la Câmpulung. Oraş în care, dacă te opreşti mai mult de câteva minute, vei auzi sigur de numele inginerului Dorin Mirea. Nume de care se leagă mai multe minuni din zonă. Am auzit şi noi de câteva: amenajarea turistică a zonei Bughea, pârtia de schi de la Mioarele şi, perla coroanei, baza sportivă construită în Grui. Aici s-a născut, precum pasărea Phoenix, pe  ruinele unei zone industriale dezafectate, o adevărată oază de curăţenie şi relaxare. Aici, în vara trecută, au fost date în folosinţă patru terenuri de tenis de câmp, unde deja se şcolesc în ale sportului alb şase grupe de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani.
Clubul de tenis înfiinţat  numără deja 70 de membri, număr demn de luat în considerare ţinând cont de vârsta mică a complexului sportiv, precum şi de mărimea oraşului.
Lacul traversat de podeţul rustic îndeamnă la visare, totul este curat, frumos. Frumoase sunt şi cuvintele mai marilor oraşului atunci când vine vorba de Dorin Mirea: primarul Călin Andrei se mândreşte cu omul de afaceri cu care s-a şi înrudit. Melania Voinescu, directorul general al S.C. Edilul Câmpulung îl consideră unul dintre liderii de seamă ai urbei. Laudele ar putea continua, în oarecare contradicţie cu profilul puţin mai „colţos” al ziarului. Am ţinut să scriem totuşi despre un om care s-a implicat cu adevărat pentru modificarea în bine, în frumos a zonei în care trăieşte. Felicitări!
Alex SILVESTRU

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea