Gelu Tofan a fost numit în Consiliul de Administrație de la RATEN

# Argeșeanul Nicolae Fulger - președinte al CA la RATEN
Începând cu data de 11 martie, prin ordinul ministrului Economiei, Energiei și Mediului de afaceri, Virgil Daniel Popescu, a fost aleasă echipa Consiliului de Administrație a Regiei Autonome Tehnologiii pentru Energia Nucleară (RATEN).  Au fost numiți în calitate de administratori provizorii șase persoane, dintre care trei argeșeni - Cristian Gentea, Nicolae Fulger, Gelu Tofan, respectiv Romulus Doru Buhăescu - domiciliat în județul Galați, Augustin Mihai Mufturel și Dan Trancotă - ambii domiciliați în județul Mehedinți.

 

Durata mandatului administratorilor este de patru luni de la data numirii. De asemenea, „indemnizația fixă lunară brută pentru administratorii neexecutivi este de 1,15 ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de regia autonomă”, se arată în ordinul ministrului.
Consiliul de Administrație a fost mandatat să numească dintre administratorii numiți directorul general al RATEN. În această funcție a fost ales Cristian Gentea, nimeni altul decât președintele PSD Pitești. Reamintim că la începutul acestui an, Gentea a fost chiar premiat pentru întreaga activitate din domeniul nuclear, în cadrul ședinței Comitetului Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei.
De asemenea, în funcția de președinte al Consiliului de Administrație de la RATEN a fost desemnat liberalul Nicolae Fulger, care are o experiență de 14 ani ca cercetător științific în cadrul Institutului de Cercetări Nucleare. Ca administrator provizoriu în CA a fost numit, pe o perioadă de 4 luni, și Gelu Tofan, vicepreședintele PNL Argeș.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea