Mircea Drăghici organizează tradiţionala întâlnire cu pensionarii doar în preajma campaniei electorale

# Nicolae Diaconu nu mai este preşedintele PSD Curtea de Argeş? Oraşul Basarabilor a fost împânzit săptămâna trecută de fluturaşi electorali, de culoare roşie. Organizaţia Municipală PSD Curtea de Argeş, prin Mircea Drăghici şi Constantin Panţurescu, invită pensionarii la restaurantul Capra Neagră. Curios mi s-a părut faptul că alături de Mircea Drăghici, nu mai este primarul oraşului, Nini Diaconu, ci Constantin Panţurescu, preşedinte executiv al Organizaţiei PSD Curtea de Argeş. Nicolae Diaconu nu mai este preşedintele PSD Curtea de Argeş, sau doar nu mai este agreat? Lipseşte acel Nini Diaconu, care în campania din 2008, deşi PSD-ul l-a trimis pe Mircea Drăghici să candideze pe acel colegiu, fără a avea o şansă de reuşită, a mers la braţ cu actualul deputat prin tot oraşul şi a făcut toate eforturile necesare pentru a-i asigura acestuia un fotoliu în Parlamentul României. Lipseşte acel Nini Diaconu, care deşi era sfătuit în 2008, de şefii de partid, să-şi vadă de treaba lui şi să-l lase pe Mircea Drăghici să facă ce poate, acesta nu s-a lăsat convins şi i-a făcut întreaga campanie domnului deputat, dar asta este politica, nu mai ai nevoie de serviciile unui om, l-ai uitat cu desăvârşire.

Mircea Drăghici are plăcerea de a vă invita la TRADIŢIONALA întâlnire cu pensionarii

Hai să vedem ce înseamnă tradiţionala întâlnire cu primarii! Pentru a nu ne scăpa ceva, căutăm chiar în site-ul domnului deputat toate întâlnirile cu pensionarii.
Prima întâlnire: 20.11.2008, alături de Nini Diaconu, înainte cu 10 zile de alegerile pentru parlament, Mircea Dăghici candidat pentru Camera Deputaţilor.
A doua întâlnire: 5.10.2009, alături de Vasile Sabie, nici acesta nu mai este în staful deputatului, înainte cu o lună şi ceva de alegerile prezidenţiale.
2010...pauză. Tradiţionala întâlnire cu pensionarii s-a dat uitării. Dacă tradiţionala întâlnire înseamnă doar în preajma campaniilor electorale, îi propunem domnului deputat să facă o interpelare şi să schimbe Dicţionarul Explicativ al Limbii Române.
L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea