TESTĂRI RAPIDE COVID-19, ÎN COMUNA CORBI !

Începând cu ziua de sâmbătă, 9 mai, Primăria comunei Corbi, în parteneriat cu medicul de familie Dincă Bogdan Marius și alți medici voluntari, au început testarea rapidă și gratuită a locuitorilor comunei dar și a celor care plătesc impozite la bugetul local. Activitatea s-a desfășurat în satul Jgheaburi pe terenul de fotbal sau la Căminul cultural Corbi.
Primar Virgil Baciu: ”Pentru început, numărul testelor puse la dispoziție este de 200 și, în funcție de solicitări, extindem actiunea până la testarea tuturor solicitantilor, având deja o precomandă facută în China de 1500 teste, care asteaptă confirmare din partea noastră”.

MOD DE ORGANIZARE ȘI TESTARE

Înscrierile la aceste teste s-au făcut și se fac, în continuare,  la primărie, telefonic 0248580005 (în intervalul 08.00- 16.00) sau pe Facebook. Voluntarii, împreună cu medicii au înregistrat numele celor veniți, iar prelevarea de plasmă s-a făcut de către medicii echipați corespunzător, urmând ca citirea să se facă ulterior la locul special amenajat pentru  (un cort în care au fost amenajate: mese, scaune, laptopuri etc.).
”Pentru persoanele care doresc testarea și nu se pot deplasa vom face înscrieri separate, iar medicii se vor deplasa la domiciliul acestora”, a mai precizat primarul comunei Corbi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea