La Parohia Turculești - 300 de teste rapide pentru depistarea virusului COVID 19

# Acțiunea filantropică poartă numele ”ÎMPREUNĂ PENTRU A FI BINE”
Parohia Turculești este, din nou, în primul rând. Atât în sufletele oamenilor cât și prin acțiunile neostenite ale preotului Cosmin Bologea care, în fiecare zi, are programate acțiuni filantropice, ia pulsul comunității sale și se implică în ajutorarea celor ce reclamă diferite lipsuri sau neputințe.
Iată că - premieră pentru județ - la Turculești se fac teste pentru COVID 19, cu aprobările de rigoare, cu respectarea legislației și a normelor impuse. Preotul a primit sponsorizare 300 de astfel de teste și mai are promisiuni pentru încă 200.
Pr. Cosmin Bologea: ”Având aprobările necesare de la Direcția de Sănătate Publică, binecuvântarea IPS CALINIC, dar și sprijinul unor voluntari specializați precum și al doamnei doctor Toma Eliza care ne va sustine în această acțiune pe care o numim «Împreuna pentru a fi bine», dorim să ajutăm oamenii și să facem cunoscut ca efectuăm GRATUIT teste rapide, iar aici sunt vizate, în special, persoanele vârstnice dar si cei cu comorbidități. Rugăm pe toți cei care vor fi programați să dețină CARTEA DE IDENTITATE. Locația este biserica parohiei noastre «Sf. Nicolae» din satul Turculești, Comuna Călinești, unde se respectă întru totul normele de distanțare socială dar și cele igienico sanitare. Programările se pot face la nr 0765286822 . Bunul Dumnezeu să ne ocrotească în toată osteneala noastră și să binecuvânteze pe toți cei care s-au alăturat apelului nostru.”
Până luni se efectuaseră circa 100 de teste, urmând ca acțiunea să continue până la epuizarea acestora.

Anterior, Parohia Turculești a strâns și donat materiale sanitare

În urmă cu puțin timp, aceeași mică parohie a organizat, prin preotul său, o acțiune de suflet. Acțiunea a constat în achiziționarea de măști și mănuși pentru cadrele medicale (1500 de măști si 500 de mănuși chirurgicale), într-o perioadă în care materialele cu pricina nu erau îndestulătoare pentru cadrele medicale. Acestea au ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitești și la Spitalul Călinești
Preotul Bologea ne anunță că, în curând, va demara, tot aici, o nouă campanie, care își va propune achiziționarea a 2000 de măști și a 1000 de mănuși. Acestea vor fi oferite instituțiilor medicale aflate în dificultate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea