S-a redeschis Grădina Zoologică

# Zoo Pitești oferă publicului posibilitatea de a cunoaște și admira peste 1790 de animale, păsări și pești

Grădina Zoologică Pitești s-a redeschis, începând de sâmbătă, 16 mai 2020, urmând să funcționeze conform programului de vară – de marți până duminică inclusiv, între orele 10:00-19:30 (ultimul bilet de intrare se eliberează la ora 18:00).
Prețul unui bilet este de 4 lei pentru elevi, studenți și pensionari, 8 lei pentru adulți, iar copiii de până la 3 ani, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora au intrare gratuită.
Zoo Pitești oferă publicului posibilitatea de a cunoaște și admira peste 1790 de animale, păsări și pești, din 45 de specii, printre care enumerăm: struț Emu, păun, tigru, lei, urși, bivolul alb, căprioare, maimuțe, lupi, nutrii, capre de Camerun, papagali exotici, reptile, precum și diferite specii de păsări de pradă.
Până la noi reglementări, publicul vizitator va putea accesa doar spațiile deschise din incinta Grădinii Zoo, rămânând închise deocamdată locul de joacă, pavilionul de terarii, acvarii și păsări exotice.
La casierie, cetățenii sunt obligați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus – păstrarea distanței de 2 metri față de ceilalți vizitatori.
De asemenea, piteștenii sunt rugați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus  pe întreg parcursul vizitei lor în grădina zoologică (este interzisă intrarea pentru vizitare în grupuri mai mari de 3 persoane - excepție fac familiile cu mai mulți copii).
ATENȚIE! Distanța de 2 metri trebuie păstrată atât între vizitatori, cât și între vizitatori și personalul grădinii zoologice, precum și între vizitatori și animalele din colecție (unde situația permite apropierea la distanțe mai mici).
Ieșirea vizitatorilor va fi organizată conform indicatoarelor direcționale. Excepție fac vizitatorii cu cărucioare pentru copii și persoanele cu dizabilități care se deplasează în scaun cu rotile; aceste categorii de vizitatori vor utiliza pentru intrare/ieșire calea principală de acces în zoo.
În situația în care se impune limitarea numărului de vizitatori care pot fi admiși în același timp în incinta grădinii zoologice și acest număr va fi depășit, vor fi anunțați vizitatorii de la intrare că s-a atins numărul maxim permis, iar aceștia vor fi rugați să aștepte până când accesul lor în grădina zoologică va fi permis.
În funcție de evoluția evenimentelor, programul și/sau condițiile de vizitare pot suferi modificări. Acestea vor fi aduse la cunoștința vizitatorilor în timp util.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea