Viceprimarul de la Bascov a renunțat la candidatura la Primărie din partea PNL

La începutul acestui an, Gheorghe Nedelea, viceprimarul de la Bascov, a cochetat cu cei de la PNL pentru a fi candidatul acestora la Primărie. Această informație a ajuns și la urechile primarului Gheorghe Stancu, care a luat măsuri urgente. Așa se face că, la începutul lunii martie 2020, organizația PSD Bascov a luat decizia suspendării din partid pentru șase luni a mai multor membri importanți, în frunte cu viceprimarul Gheorghe Nedelea.

De asemenea, PSD a decis excluderea din partid a consilierul local Valentin Nedelea, cel care în prezent este favorit să devină candidatul PNL la funcția de primar al comunei Bascov .
Decizia de suspendare din PSD se pare că a cântărit greu pentru Gheorghe Nedelea, care s-a lepădat în cele din urmă de PNL. „Nu sunt eu candidatul PNL la Primărie. Candidatul este Valentin Nedelea și toată lumea îl confundă cu mine. Eu nu am  nicio legătură de rudenie cu acesta, e doar potrivire de nume . Eu sunt la PSD.  Sunt în suspendare până la 1 septembrie. Cineva a vrut să facă o diversiune. (...) Eu de două luni am ieșit la pensie, aștept să mi se termine mandatul. Dacă voi mai fi consilier,  bine, dacă nu, la revedere”, a precizat viceprimarul . Despre candidatul PNL la Primăria Bascov am stat de vorbă cu Gelu Tofan, purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, care ne-a precizat că, în această localitate, liberalii nu au desemnat până în prezent candidatul.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea