Gingăraş: Se observă clar o dezbinare a PSD în Argeş

# Georgiu Gingăraş: „Modul de conducere al domnului Nicolescu: da şefu, să trăiţi şefu, aveţi o scamă pe rever şefu...” # Georgiu Gingăraş: „ Eu nu îmi doresc ca PSD-ul să aibă probleme...”. În deschiderea conferinţei de presă a U.N.P.R., preşedintele Gingăraş a adus în discuţie problema arzătoare a conducătorilor auto: scumpirea carburanţilor. „Motorina s-a scumpit cu 6 bani şi benzina cu 12 bani. În Europa, România ocupă locul patru, cel mai ieftin carburant este în Bulgaria iar cel mai scump în Danemarca. De aici derivă şi costurile mărite în producţie. Radu Vasilică îşi pune întrebarea de ce nu stopăm accizele sau de ce nu le micşorăm, aşa cum s-a procedat în Bulgaria. Dânsul uită că singura instituţie care ar fi putut să ţină în frâu preţul carburanţilor era Petrom. Aceasta se întâmpla deoarece exploatarea ţiţeiului este mai ieftină decât importul acestuia. Opoziţia acuză, dar de fapt noi suportăm acum o decizie luată de guvernarea PSD. Tot Radu Vasilică se vaită că 30% din P.I.B. este susţinută de o pondere mică de oameni. Mulţi lideri PSD sunt în această categorie, fiind  mult mai bogaţi decât oamenii pe care spun că îi reprezintă.” În continuare, preşedintele UNPR Argeş a apreciat faptul că domnul ministru de finanţe Ialomiţianu pune în valoare investiţiile, în conformitate cu proiectul de buget pe 2012, şi se axează pe atragerea de fonduri. „Atât China cât şi Coreea sunt interesate să investească în România, în proiecte privind reactoare, autostrăzi, hidrocentrale. Astfel se vor crea noi locuri de muncă şi asta este cel mai important”, spune Gingăraş.
Revenind la judeţul nostru, domnul Gingăraş a spus cât se poate de clar şi răspicat: „Se observă o dezbinare a PSD în judeţ. Domnul Nicolescu nu mai reuşeşte să îşi ţină primarii în partid. Cel mai recent exemplu este în cazul domnului primar Ion Sandu din Davideşti, când de ziua comunei nu a fost vizitat de nici un coleg de partid. Modul de conducere al domnului Nicolescu: da şefu, să trăiţi şefu, aveţi o scamă pe rever şefu... a dus la ruperea efectivă a partidului.” 
În încheiere a precizat: „ Eu nu îmi doresc ca PSD-ul să aibă probleme. Eu îmi doresc un echilibru în judeţ. Forţele să fie în acelaşi plan de egalitate în interesul cetăţenilor. Până acum alocarea de fonduri s-a făcut pe culoare politică. Nu sunt de acord.”
Carmen Călin

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea