S-a reluat procesul deputatului Mircea Drăghici! Martorii DNA - declarații incendiare

Înalta Curte de Casație și Justiție a reluat, pe 11 iunie, audierile în dosarul deputatului Mircea Drăghici, fost trezorier PSD, acuzat de procurorii DNA că ar fi folosit la discreție sume de bani ale partidului provenite din subvenții publice, respectiv 380.000 de euro.
Martori importanți au fost audiați, la instanța supremă, la ultimul termen de judecată. Conform „știripesurse.ro”, mai mulți angajați ai Autorității Electorale Permanente au explicat în fața judecătorilor că încă de la declanșarea

controlului la mai multe partide, la PSD procedura a fost una greoaie, „s-au întâmpinat dificultăți” și au arătat cum le spunea Drăghici că va ajunge șef al AEP cu susținerea partidului, moment la care vor fi schimbări în instituție.
Următorul termen de judecată al procesului a fost stabilit pe 25 iunie, urmând a fi audiați și alți martori. Reamintim că Mircea Drăghici a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de: utilizarea subvențiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate și delapidare (2 fapte).

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea