La Dârmănești se așteaptă acceptul pentru rețeaua de gaze

Primăria  din Dârmănești a depus la Ministerul Dezvoltării documentația pentru obținerea finanțării în vederea introducerii rețelei de gaze naturale în localitate.
Primarul localității, Emilian Ciolan: ”Avem depus și studiul de fezabilitate și ridicările topografice și două avize. Suntem, așadar, într-un stadiu destul de avansat cu toate cele necesare. Sperăm să primim suma necesară, fiindcă toți localnicii așteaptă cu nerăbdare această utilitate.”
După cum se știe, comuna Dârmănești are o așezare destul de complicată, ceea ce duce la efprturi mai mari din partea administrației. Aceasta se află în centrul județului, pe malurile Râului Doamnei, în zona unde acesta primește apele afluentului Râul Târgului. Este străbătută de șoseaua națională DN73, care leagă Piteștiul de Brașov. La Piscani, din acest drum se ramifică șoseaua județeană DJ731, care duce spre nord la Coșești, Pietroșani, Domnești (unde se intersectează cu DN73C), Corbi și Nucșoara. De asemenea, prin vestul comunei, pe malul drept al Râului Doamnei trece șoseaua județeană DJ731D, care o leagă spre nord de Coșești și Pietroșani și spre sud de Micești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea