Cristian Gentea, despre candidatul PSD la Primăria Pitești: „Voi candida eu sau domnul Ionică”

Cristian Gentea, președintele PSD Pitești, a clarificat, la conferința de presă, o serie de aspecte privind activitatea organizației municipale. În primul rând, alegerile pentru Primăria Pitești. “Candidatul PSD la Primăria Pitești va fi ales de către organizația municipală. Este clar: voi candida eu sau va candida domnul Cornel Ionică. În cazul în care va candida domnul Ionică, sprijinul meu va fi total. În cazul în care voi candida eu, implicarea domnului Ionică va fi, de asemenea, totală. Am încredere deplină în domnul Ionică”, a spus Cristian Gentea.

 

# „Sorin Apostoliceanu mi-a spus că a negociat cu toate partidele”

În ceea ce privește situația viceprimarului din Pitești Sorin Apostoliceanu despre care există informații cum că ar urma să candideze din partea PNL la primărie, Gentea a spus: “La un moment dat, Sorin Apostoliceanu mi-a spus că a negociat cu toate partidele. M-a surprins când am auzit de discuțiile privind PNL. Am avut mai multe discuții cu el în care i-am cerut să aibă un punct de vedere clar, dar văd că tot spune “Nu comentez”. Eu pot lucra cu el, dar totul depinde de el, nu de mine!”.

#Voi face echipă foarte bună cu dl. Tudosoiu”

Legat de Dumitru Tudosoiu, consilier local și inspector școlar general, Cristian Gentea a spus că, deși acesta a candidat împotriva lui la alegerile interne din partid, se bazează pe el și vor face echipă la Primărie sau Consiliul Local și că Tudosoiu este un om serios care poate aduce voturi și că interesul de partid este mai presus decât cel personal. „Pot să lucrez cu domnul Tudosoiu în orice echipă, fie că vorbim de COnsiliul Local, la Primărie... Voi face echipă foarte bună”, a precizat Gentea.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea