Deputatul Boureanu semnalează fapte incalificabile. Aaaahhhh…

Cunoscut drept cel mai belicos parlamentar al tuturor regimurilor postdecembriste, deputatul PDL de Argeş Cristian Boureanu reuşeşte să ne smulgă lacrimi mari şi atât de sărate pe cât de nesărat este comunicatul de presă trimis de la cabinetul Domniei Sale spre difuzare. Iată-l: „Semnalez opiniei publice şi presei, în special presei libere, violenţele fără precedent din Parlamentul României, de care au dat dovadă parlamentari ai PSD şi PNL în ziua în care se împlineau 20 de ani de la venirea minerilor în Bucureşti.
Este pentru prima dată când o minoritate încearcă şi, parţial chiar reuşeşte, să se impună prin forţă în Parlament.
Este incalificabil faptul că pentru prima dată în Parlamentul României o parte dintre parlamentarii PSD şi PNL au înjurat, au ameninţat cu bătaia, au agresat fizic uneori şi, cel mai grav, au ameninţat familiile unora dintre colegii parlamentari.
Am asistat la un caz unic în istoria democraţiei româneşti: un grup violent de parlamentari a împiedicat exercitarea votului şi, lucru cel mai grav, a împiedicat inclusiv luările de cuvânt.
Mai mult, aceştia au distrus proprietatea publică din interiorul Parlamentului, rupând microfoanele şi tăind firele de la microfon, pentru a opri  adresarea de la tribună.
Un fapt fără precedent în istoria celor 20 de ani a fost împiedicarea Preşedintelui de şedinţă de a vorbi, inclusiv prin smulgerea microfonului.”

Domnul deputat a uitat însă că şi noi, dobitocii de votanţi, mai avem câte un televizor pe ici pe colea prin părţile locului. Şi ce credeţi că ocupa întregul ecran la şedinţa cu pricina? Însuşi Domnia Sa certându-se, îmbrâncindu-se şi ţipând. Da’ noi suntem nişte proşti şi îl credem că este oripilat. Nenorociţii de la PSD şi PNL i-au bruscat într-un mod cu totul şi cu totul ordinar pe civilizaţii PDL-ului. Ruşine! – le transmitem şi noi, domnule deputat. Aşa le trebuie nesimţiţilor care fac circ la televizor… Alex Silvestru

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea