Noi cazuri de COVID-19 confirmate în Argeș. Sunt afectate fabrici și instituții publice

 

Până în prezent, conform datelor emise de Instituția Prefectului Argeș, au fost confirmate în județul nostru 375 de persoane cu COVID-19. După cazurile recente de la Auchan Bradu, astăzi, 16 iunie, au fost diagnosticate pozitiv persoane care lucrau la fabricile Lisa Draxlmaier și Caroli. De asemenea,  au fost confirmați trei angajați ai Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești. Conform reprezentanților Prefecturii Argeș, la Lisa Draxlmaier din Pitești este vorba despre un angajat fără contact direct în fabrică. De asemenea, o persoană a fost depistată pozitiv și la fabrica Caroli din Pitești. De asemenea, îngrijorare mare este și la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești după ce trei angajați au fost testați pozitiv. O anchetă epidemiologică urmează să stabilească dacă aceștia au avut contacți direcți în rândul personalulul Direcției. Din datele de până în acest moment, cei trei nu lucrau în aceeași clădire.

 

 

În ceea ce privește cazurile de la Auchan, compania a anunţat că a pus în aplicare un plan extins de protecţie, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi. "În contextul declanşării epidemiei de Coronavirus în România, Auchan a pus în aplicare, încă din primele zile, un plan extins de protecţie, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi, ceea ce a permis un bun control al riscurilor în toată această perioadă. Din păcate, săptămâna trecută, un magazin din judeţul Argeş s-a confruntat cu două cazuri de infectare cu coronavirus, fără nicio legătură între ele, angajaţii activând în departamente diferite şi având un istoric epidemiologic total separat", se arată în comunicat.

„Menţionăm că persoanele infectate nu au lucrat într-un punct de contact direct cu clienţii şi că fiecare a intrat în auto-izolare încă de acum o săptămână, în aşteptarea rezultatelor testelor. Magazinul a putut fi astfel, redeschis joi, conform programului obişnuit, în condiţii de deplină siguranţă pentru clienţi şi angajaţi",a mai arătat compania.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea