Mircea Andrei promite că va fi prezent la toate evenimentele din Argeş

# Mircea Andrei: „Soţia domnului Nicolescu mi-a dat comision din contractele pe care le are cu Consiliul Judeţean Argeş” Mircea Andrei: „Când Nicolescu e supărat, activul de partid devine isteric”. Subiectul Mihăeşti a încins taberele politice ale judeţului. După ce opoziţia a avut o conferinţă de presă joia trecută, vineri PDL-ul a avut o întâlnire cu presa. Mircea Andrei a vrut să răspundă la toate întrebările ziariştilor şi a explicat şi reacţiile pe care unii membrii ai PSD-ului le-au avut după evenimentele de la Mihăeşti. Prima întrebare a fost legată de pachetele pe care fundaţia condusă de senatorul Mircea Andrei le-a împărţit în ultima perioadă, mai concret de unde sunt banii pentru aceste pachete. Mircea Andrei a avut un răspuns foarte dur: „Soţia domnului Nicolescu mi-a dat comision din contractele pe care le are cu Consiliul Judeţean Argeş”.
La Mihăeşti, oamenii au trecut la îmbrânceala tinerilor şi atunci aceştia l-au „felicitat” puţin pe Nicolescu. „Dacă Nicolescu este supărat, activul de partid devine isteric”, completează Mircea Andrei. Acesta promite membrilor PSD că va fi prezent la toate evenimentele din Argeş, cu sau fără voia şefilor judeţului.
„Atât Nicolescu, cât şi PSD-ul, au atac de panică. Nu sunt învăţaţi să aibă concurenţă în Argeş şi în acest moment au un handicap”, spune Mircea Andrei despre adversarii săi politici.
Despre implicarea sa în problemele administrative, deşi nu este ales de argeşeni, senatorul a spus că Nicolescu, în cei 21 de ani de când este la putere în Argeş nu s-a implicat decât să împartă la firme favorite bugetul Consiliului Judeţean. Numele lui Nicolescu este legat de falimentarea Aro, iar PSD-ul mare, cum spune Mircea Andrei, de închiderea Arpechim. „Nicolescu e obişnuit să se implice singur. Altcineva care să se implice i-ar strica acţiunile pe care le are domnia sa”, a încheiat preşedintele PDL.     L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea