Mircea Drăghici şi-a luat „plasă” de la Ştefan Lăzăroiu

# Sacoşele împărţite de Lăzăroiu au fost bine primite de pensionari. Săptămâna trecută, Mircea Drăghici a organizat o seară cu pensionarii la Curtea de Argeş. Stafful deputatului aştepta pensionarii, în faţa restaurantului unde urma să aibă loc întâlnirea, fiind toţi îmbrăcaţi corespunzător, în geci roşii cu sigla PSD inscripţionată pe ele. În jurul orei 17 erau aşteptaţi pensionarii. Reprezentanţi ai Fundaţiei „Solidaritatea Creştină”, au început să împartă sacoşe cu produse alimentare, cu un sfert

de oră înainte de începerea petrecerii. Niciun pensionar nu s-a sfiit să primească sacoşa, intrând în restaurant cu plasa plină, urmând ca după terminarea petrecerii să plece acasă cu ceva de-ale gurii.

 

Nicolescu s-a întors din drum

Stafful deputatului Drăghici a fost deranjat de această acţiune a lui Ştefan Lăzăroiu. Au pus mâna pe telefon şi au sunat şeful cel mare. Se pare că Drăghici l-a anunţat pe Constantin Nicolescu de evenimentele care se petreceau în faţa restaurantului Capra Neagră, acolo unde urma să aibă loc întâlnirea. Nicolescu, după experimentul Mihăeşti, deşi era în drum spre Curtea de Argeş, a decis să se întoarcă la Piteşti, fără să mai participe la eveniment, lăsându-l pe Drăghici să se descurce singur. Mircea Drăghici a ajuns foarte târziu la eveniment, întârziind aproape o oră, timp în care probabil că a stat să-şi lingă rănile.

Nicolae Diaconu a fost alături de Lăzăroiu şi Mircea Andrei

Deşi invitaţia pensionarilor a fost făcută de PSD, primarul Nini Diaconu nu a participat la această întâlnire, mai mult nu a fost trecut nici pe invitaţiile care au fost împărţite prin tot oraşul. În pachetele împărţite de Fundaţia „Solidaritatea Creştină”, era şi un fluturaş, care culmea, avea pe el trei poze şi anume Nini Diaconu, Ştefan Lăzăroiu şi Mircea Andrei. L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea