Simona Bucura Oprescu: „Până pe 15 iulie vom stabili toți candidații”

Secretarul general al PSD Argeş, deputatul Simona Bucura Oprescu, a precizat că până pe 15 iulie vor fi stabiliți toți candidații partidului, în contextul în care alegerile locale se vor derula în această toamnă. În perioada următoare vor avea loc Adunări Generale în 45 de organizaţii locale, pentru a îşi stabili candidaţii, în restul fiind deja deciziile luate înainte de intrarea în starea de urgenţă.

 

„Ne propunem ca până în data de 15 iulie, la nivelul tuturor organizațiilor locale ale PSD să avem finalizate adunările generale, astfel încât, în perspectiva alegerilor locale care vor avea loc în toamna aceasta, să încercăm să avem în toate localitățile județului desemnați atât candidați pentru funcția de primar cât și cei pentru funcția de consilier”, a precizat Simona Bucura Oprescu.
Printre cele 45 de organizaţii care urmează să desemneze candidații se află şi cea de la Piteşti. Aşa cum a declarat preşedintele acesteia, Cristian Gentea, până la 15 iulie vom ştii și cine îşi va încerca şansele la Primăria Piteşti din partea PSD.
„Candidatul PSD la Primăria Pitești va fi ales de către organizația municipală. Este clar: voi candida eu sau va candida domnul Cornel Ionică. În cazul în care va candida domnul Ionică, sprijinul meu va fi total. În cazul în care voi candida eu, implicarea domnului Ionică va fi, de asemenea, totală. Am încredere deplină în domnul Ionică”, a spus Cristian Gentea.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea