Polițist argeșean bătut cu pumnii și picioarele. Agresorul - trimis în judecată pentru ultraj

Argeșean trimis în judecată pentru ultraj de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Inculpatul Narcis D. este acuzat că ar fi agresat fizic și verbal un agent de poliție. Polițistul ar fi fost lovit cu pumnii, picioarele şi capu, inclusiv în Postul de Poliție.

„În fapt, la data de 08.02.2020, în jurul orelor 23.30, atât în faţa imobilului situat în...., cât și în interiorul Postului de Poliție M., inculpatul D.N. l-a agresat fizic şi verbal pe agentul de poliţie G.F.V.din cadrul P.P.M., aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, prin aplicarea mai multor lovituri cu pumnii, picioarele şi capul, ameninţându-l totodată cu acte de violenţă fizică şi cu moartea”, arată procurorii Parchetului Judecătoriei Pitești.

Incidentul a avut loc pe 8 februarie când polițiștii argeșeni au fost sesizați telefonic de către lucrătorii Poliției Locale Mioveni care au precizat că un autoturism inscripționat în regim taxi a mers pe contrasens aflându-se parcat pe raza localității. Trei agenți de poliție, împreună cu membrii echipajului de Poliţie Locală, s-au deplasat la imobilul respectiv în vederea identificării şoferului care condusese pe contrasens. „Iritat de situaţie, inculpatul D.N., a devenit recalcitrant şi agresiv, aruncând o sticlă de bere lângă persoana vătămată G.F.V., sticla spărgându-se la picioarele acestuia. Imediat după acest moment inculpatul s-a dus spre persoana vătămată lovind-o cu ambii pumni strânşi în zona pieptului”, mai arată procurorii. Imediat s-a procedat la încătuşarea inculpatului şi, totodată, l-au condus pe acesta către autospeciala de poliţie MAI, introducându-l pe bancheta din spate a autoturismului, pentru a fi condus la sediul poliției în vederea continuării procedurilor legale. În timp ce se afla pe bancheta din spate, inculpatul D.N. l-a scuipat pe G.F.V., amenințându-l cu moartea şi cu alte acte de violenţă. Actele de violență au continuat și în sediul poliției. „Inculpatul l-a lovit din nou pe G.F.V. cu capul în zona gurii şi a pieptului, printr-o singură lovitură, în momentul în care acesta din urmă se îndrepta către biroul său din incinta Postului de Poliţie”, mai susțin procurorii.
Narcis D. a fost trimis în judecată pentru ultraj în formă continuată (două acte materiale – săvârşite împotriva aceleiaşi persoane).
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea