Locurile de joacă pentru copii din Mioveni au trecut printr-un amplu proces de dezinfectare

# Continuă acțiunea de curățenie în oraș
Începând de vineri, 26 iunie, parcurile, locurile de joacă pentru copii, zonele de recreere din orașul Mioveni, au trecut, din nou, printr-un amplu proces de dezinfectare.
„Acționăm pentru sănătatea comunității noastre, pentru a crește gradul de siguranță, iar toate echipamentele din parcuri, locuri de joacă, vor fi curățate și dezinfectate, acțiune care va fi reluată periodic. În același timp, vom continua și acțiunile permanente de curățare și întreținere a spațiilor verzi. Facem apel către toți cetățenii responsabili din orașul Mioveni, să respecte cu strictețe regulile de distanțare socială și de igienă cerute de situația epidemiologică actuală”, informează S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni .
Pentru a asigura un grad corespunzător de curățenie a domeniului public, angajații sectorului salubritate-spații verzi din cadrul S.Ed.C Mioveni, desfășoară încă de la începutul lunii iunie o amplă acțiune de curățenie a orașului. Au fost efectuate acțiuni de curățare a acostamentelor precum și decolmatare a șanțurilor, rigolelor și canalelor pluviale din orașul Mioveni și cartierele adiacente.
Având în vedere acest aspect, continuă activitățile ce constau în cosirea mecanizată și întreținerea spațiilor verzi ce vizează artera principală dar și perimetrul blocurilor, parcurile, precum și bazele sportive.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea