Arhimandritul Caliopie a intrat în campanie electorală… pentru postul de episcop vicar

# Pe site-ul Arhiepiscopiei, Caliopie apare cu ”predici alese” încărcate și pe youtube

E clar, arhimandritul Caliopie a intrat, de ceva timp, în campanie electorală. Internă, desigur, pentru că nu candidează la vreo funcție publică, ci la cea de episcop vicar, pe locul lăsat liber, în urmă cu zece ani, de Nicolae Brânzea.
Caliopie a devenit, anul acesta, un monstru sacru al internetului: facebook cu mii de prieteni, pagină proprie. Cuvântările sale au sute de like-uri și zeci de distribuiri. Recent, chiar pe pagina de internet a Arhiepiscopiei, persoana noastră a încărcat și câteva predici alese. Care predici pot fi găsite și pe youtube.
În decembrie 2018, protosinghelul Caliopie Ichim a fost ridicat la rang de arhimandrit și stareț al Mănăstirii Argeșului, printr-o hotărâre a Sinodului Bisericii Ortodoxe Române. Ca să ajungă vicar, are nevoie de susținerea Înaltului Calinic dar, mai ales, de bunăvoința Patriarhului Daniel. Aici, însă, se pare că lucrurile scârțâie serios. Cum, însă, nici o bătălie nu este pierdută până la final, Caliopie insistă și nu se dă bătut. Se dă, ca niciodată,  mai mult facebook…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea