Lovitură de teatru! Sorina Honțaru se poate întoarce la DSP Argeș

 

Pe 2 iulie, instanța s-a pronunțat în dosarul privind detașarea dr. Sorina Honțaru, de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș la DSP Galați. Tribunalul Argeș a admis cererea de suspendare a executării Ordinului emis de ministrul Sănătății. Astfel, Sorina Honțaru rămâne director la DSP Argeș până la soluţionarea de catre instanţa de fond a cererii de anulare a respectivului ordin. Tot astăzi, directorul interimar al DSP Argeș, Alexandru Guiță, și-a dat demisia din funcție, invocând motive personale.

În acest moment, Sorina Honțaru se află în concediu, urmând ca de săptămâna viitoare să revină în funcție. „S-a suspendat ordinul de plecare la DSP Galați. Teoretic este celălalt ordin, care era înainte de a fi destituită. Rămâne  de văzut, partea juridică nu o știu foarte bine pentru că nu am mai trecut prin așa ceva până acum”, ne-a precizat dr. Sorin Honțaru.

 

„Admite cererea de suspendare a executării Ordinului nr. R 730/20.05.2020 emis de Ministrul Sanatatii , formulata de reclamanta Hontaru Octavia Sorina, reprezentata prin..... in contradictoriu cu parata Ministerul Sănătăţii, prin reprezentant legal Ministru - NELU TĂTARU, prin reprezentant conventional Director General Laura Cristina Stanislav Bogdan, conform ordinului MS nr. 565/03.04.2020, pana la soluţionarea de catre instanţa de fond a cererii de anulare a Ordinului nr. R 730/20.05.2020. Executorie de drept. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Arges. Pronunţată în conditiile art. 396 alin.2 NCPC, azi, 02.07.2020, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal”, se arată în hotărârea Tribunalului Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea