S.Ed.C Mioveni a realimentat cu soluție dezinfectantă dispenserele montate la fiecare scară de bloc din oraș

În vederea combaterii și prevenției infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria orașului Mioveni prin SC Servicii Edilitare pentru Comunitate informează că începând de vineri, 3 iulie, dispenserele montate la fiecare scară de bloc, vor fi realimentate cu soluție dezinfectantă.
„Având în vedere creșterea alarmantă a numărului de persoane infectate cu coronavirus, rugăm cetățenii orașului Mioveni să înțeleagă că relaxarea normelor de siguranță socială nu reprezintă ignorarea pericolului. Respectați cu strictețe regulile de distanțare socială și de igienă cerute de situația epidemiologică actuală. Toate măsurile impuse de autorități sunt cu scopul de a vă proteja, iar pentru a reuși să trecem mai repede peste această situație, cetățenii trebuie să dea dovadă de implicare și înțelegere.Echipele S.Ed.C Mioveni vor continua și acțiunile de cosire a spațiilor verzi de pe principalele artere rutiere și aliniamente stradale, sensuri giratorii și parcuri, perimetrul blocurilor, urmând ca, progresiv, să fie cosite și spațiile verzi din cartierele orașului Mioveni”, informează S.Ed.C. Mioveni.
De asemenea, reprezentanții instituției,  în urma deplasării la fiecare scară de bloc, pentru a realimenta dispenserele cu soluție dezinfectanta, au constat că la o scară de bloc, respectiv, N4 - Sc. C, dispenserul a fost smuls din perete. „Așa cum v-am informat, încă de când acestea au fost montate, autoritățile locale nu își asumă responsabilitatea înlocuirii recipientelor de dezinfectant în caz de distrugere ori dispariție a acestora. Cetățenii care surprind astfel de încălcări ale conduitei civice, sunt rugați să le aducă imediat la cunoştinţa Poliţiei Locale Mioveni, la telefon 0348/445.855, pentru a lua măsurile necesare”, mai informează conducerea S.Ed.C. Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea