Primarul Dan Stroe: „Investițiile în comuna Bradu continuă în ritm susținut”

# Sens giratoriu la intrarea în Târgul Săptămânal

În localitatea Bradu continuă proiectele de modernizare. Infrastructura reprezintă o prioritate pentru primarul Dan Stroe, care vrea să le asigure cetățenilor cele mai bune condiții de trai. ”Chiar dacă în ultimele luni am traversat cu toții o perioadă dificilă, investițiile în comuna Bradu au continuat în ritm susținut”, declară primarul Dan Stroe.
Investițiile din această perioadă:

- Începe execuția lucrării de introducere a rețelei de canalizare menajeră pe strada Fragilor.
- Strada Serelor va intra în reabilitare. Va fi finalizată amenajarea trotuarelor și va fi refăcut covorul asfaltic.
- A fost finalizată lucrarea de amenajare a canalului Dâmbovnic (parc strada Gării). S-a pus parapet și în funcție de buget urmează și construirea unei toalete în interiorul parcului.
- Pentru demararea lucrărilor de amenajare hidrotehnică, pe cursul de apă Gemenița, a fost înaintat studiul de impact către Agenția Locală de Mediu, pentru obținerea avizului în vederea eliberării autorizației de construire.
”Sperăm ca acesta să fie eliberat până pe 20 iulie. Imediat vom demara lucrările de construire”, precizează primarul Dan Stroe.
- S-a semnat contractul pentru împrejmuirea terenului achiziționat pentru extinderea cimitirului din Geamăna.
- Lucrările de amenajare a rețelei de canalizare pluvială Târgul Săptămânal – Valea Geamăna (pe partea stângă din Bradu spre Pitești) se află în procedură de licitație.

 

Sens giratoriu la intrarea în Târgul Săptămânal

La intrarea în Târgul Săptămânal se va amenaja un sens giratoriu. Lucrarea este făcută cu Primăria Pitești în colaborare cu Primăria Bradu și Consiliul Județean Argeș. Pentru această investiție, Primăria Bradu a pus la dispoziție o parte din teren, ce aparține domeniului public al localității. Lucrarea urmează să fie finalizată până la sfârșitul acestui an și are ca scop fluidizarea traficului rutier.

Două grupe de grădiniță cu program prelungit în Geamăna

Urmează să fie înființate două grupe de grădiniță cu program prelungit în Geamăna, în clădirea after-school.
”Dacă Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș aprobă înființarea celor două grupe de grădiniță, Primăria Bradu se va ocupa de amenajarea sălilor de clasă. De asemenea, Inspectoratul trebuie să asigure cadre didactice. Așteptăm răspunsul acestora, iar dacă reprezentanții instituției vor fi de acord, în funcție de solicitările părinților din Bradu care își vor înscrie copiii, vom da drumul la activitate”, declară primarul Dan Stroe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea