A început judecarea apelului în dosarul „Bordel la saloanele de masaj erotic”

La Curtea de Apel Pitești a reînceput apelul în procesul în care inculpații Ramona Mihaela Matei și Cristinel Daniel Lemnaru sunt acuzați de proxenetism. Anchetatorii au stabilit că cei doi, sub paravanul unor saloane de masaj, administrau adevărate bordeluri, angajatele practicând prostituţia, atât în cadrul acestora, cât şi în alte locaţii din județ. La sfârșitul anului trecut, Judecătoria Pitești s-a pronunțat, pe fond, în acest dosar. Inculpații au fost condamnați fiecare la câte 2 ani şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Parchetul Judecătoriei Pitești a depus apel, iar procesul a fost reluat la Curtea de Apel Pitești. Următorul termen de judecată a fost stabilit pe 15 iulie.
În rechizitoriu, procurorii susțineau că prin intermediul a două saloane de masaj erotic, aflate pe raza municipiului Pitești și a comunei Bradu, pe parcursul anilor 2013-2016, inculpații ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut diverse sume de bani, în urma practicării prostituției de către persoanele angajate ca maseuze. Din activitatea infracţională, persoanele vizate ar fi obţinut peste 300.000 de lei.

Patronul MSS și un oficial de la FCSB, printre martorii audiați în dosar

Iar pe parcursul perioadei 2013-2016, la firma administrată de cei doi inculpați și-au desfășurat activitatea peste 130 de persoane angajate ca maseuze. Prețul unui raport sexual pornea de la 100 lei. Din rechizitoriului procurorilor reiese că oameni de afaceri importanți din județ apelau la serviciile fetelor din saloanele de masaj, fie în interes propriu, fie pentru a satisface „dorințele” partenerilor de afaceri.  Printre martorii audiați în dosar s-a numărat și administratorul firmei de pază Magic Safe Security (MSS), Ovidiu Emil Costache. Acesta se afla în relații de afaceri cu inculpatul Cristinel Daniel Lemnaru, directorul general al societății care administra saloanele. MSS asigura paza saloanelor de masaj deținute de inculpat. Conform procurorilor, unele datorii către MSS erau plătite chiar prin „serviciile” fetelor. „Inculpatul Cristinel Daniel Lemnaru i-a solicitat unei angajate a salonului de masaj să întrețină raporturi sexuale cu un client, iar inculpatul a obținut foloase materiale de pe urma practicării activității de prostituție. Foloasele patrimoniale au constat în compensarea unei datorii pe care Alim Euroten o avea către Magic Safe Security, firma administrată de martorul Costache Ovidiu Emil, care asigura paza saloanelor de masaj deținute de acesta”, se arăta în rechizitoriul procurorilor.
Printre cei care au beneficiat de serviciile fetelor s-a numărat și Adrian Cătălin Ianuli, un oficial de la FCSB, echipa de fotbal patronată de Gigi Becali. Iar Ovidiu Emil Costache a fost cel care a stabilit legătura. Pe parcursul anului 2016, între Magic Safe Security și FCSB, a fost încheiat un contract prin care societatea argeșeană se obliga să asigure securitatea la meciurile disputate pe stadionul „Nicolae Dobrin” de către formația roș-albastră. Pentru a consolida relația dintre firma de pază și clubul bucureștean, reprezentantul MSS i-a propus lui Adrian Cătălin Ianuli, responsabilul cu ordinea și siguranța în cadrul echipei FCSB, să-i trimită o fată la hotelul unde era cazat acesta, propunere acceptată de Ianuli.
A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea