Bârla - comuna ce va fi asfaltată aproape total

Administrația din Bârla, în frunte cu primarul Gheorghe Voicu, profită de timpul favorabil pentru a termina investițiile începute. Privirea, însă, este, tot timpul, spre viitor.
Gheorghe Voicu: ”Săptămâna trecută am depus la Compania Națională de Investiții, documentația pentru finanțarea integrală a celor 16,5 km de drumuri comunale. Acestea sunt distribuite în toate satele comunei Bârla, acolo unde a fost introdusă rețeaua de apă. Am încredere că în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Guvernului, vom obține finanțarea pentru ca, în curând, cetățenii comunei noastre să se poată bucura de o viață civilizată.”

Se realizează branșamente de apă și gaze. Căminul Cultural a fost modernizat, acum sunt în achiziție dotările acestuia. Școlile sunt pregătite pentru părimirea copiilor, deși începerea anului școlar este pusă sub semnul întrebării.
Se apropie de finalizare asfaltarea DC 137 Malu – Bârla, proiect derulat prin PNDL. ”Termenul de finalizare a lucrărilor pe DC 137 a fost prelungit, în sensul că acestea vor fi gata în luna iulie. Mai trebuie turnat al doilea strat de asfalt pe un tronson de 2 km din drumul comunal, apoi se vor face șanțurile și marcajele rutiere”, precizează primarul Gheorghe Voicu.
DC 137 Malu – Bârla a  fost modernizat pe o lungime de 6,3 km.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea