S-a semnat contractul de finanțare pentru achiziționarea a 20 de autobuze ecologice

# Vor fi montate și 40 de puncte de încărcare lentă și 4 puncte de încărcare rapidă

În data de 16 iulie a fost semnat contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul „Îmbunătățirea transportului public urban de călători în municipiul Pitești”. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Obiectivul specific 4.1 - Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe Planurile de mobilitate urbană durabilă.

 

 

Valoarea totală a proiectului este 42.505.793,67 lei, din care finanțarea nerambursabilă acordată este de 35.538.385,74 lei, sumă care reprezintă 98% din valoarea cheltuielilor eligibile, contribuția proprie fiind de 725.273,18 lei, iar durata de implementare a acestuia este de 12 luni.
Prezentul proiect presupune o investiție mixtă, principalele componente fiind:
- Achiziționarea a 20 de autobuze ecologice, cu lungimea de 12 m, caroseria cu podea coborâtă și prevăzută cu rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilități, cu un număr minim de 3 uși pentru accesul călătorilor.
- Realizarea infrastructurii necesare pentru montarea a 40 de puncte de încărcare lentă și a 4 puncte de încărcare rapidă pentru autobuze electrice, amplasate în Parcarea Bowling, pe strada Costache Negri nr. 30.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea