Simona Bucura Oprescu: „Guvernul îi privează în continuare pe români de dreptul la sănătate”

Deputatul Simona Bucura Oprescu a făcut o analiză a situației excepționale, din punct de vedere medical, în care se află acum România. Au rezultat mai multe explicații:
„- Președintele Iohannis a fost primul care a minimizat efectele bolii, vorbind despre o răceală uşoară, obişnuită.
- Miniştrii şi liderii PNL au fost primii care au încălcat în mod grosolan restricţiile impuse de lege, iar exemplul lor a fost urmat de o mare parte a cetăţenilor.
- Guvernul nu a distribuit nici până în acest moment măştile promise pentru persoanele cu venituri mici, deşi au trecut 60 de zile de când oamenii sunt obligaţi să poarte masca.
- Au permis aglomerările de mii de persoane, fără protecţie şi fără distanţare socială, în momentul în care au organizat “exportul” de forţă de muncă spre Germania şi Austria.
- Au distribuit echipamente de protecţie defecte medicilor din prima linie şi au creat focare de infecţie în spitale.
- Au adoptat legi proaste sau neconstituţionale şi au reuşit, din prostie să creeze vid legislative în două situaţii.
În plus, Guvernul îi privează în continuare pe români de dreptul la sănătate. Le iau banii de asigurarea, dar ţin spitalele închise. Premierul Ludovic Orban ţine în schimb, deschise, localurile cu păcănele! Niciun organism de control nu merge să-i deranjeze pe patronii jocurilor de noroc, în timp ce la terase sau în alte locuri se fac controale la sânge şi se aplică amenzi colosale!”, arată Simona Bucura Oprescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea