Concurs la Centrul Cultural Mioveni: ”Lada de zestre a bunicilor”

Ca urmare a amânării, pe moment, a Festivalului-Concurs Național de Folclor „Mioveni”, ediția a II-a, Centrul Cultural și Primăria orașului Mioveni lansează concursul online „Lada de zestre a bunicilor”, adresat iubitorilor de artă și cultură tradițională care doresc să contribuie la promovarea patrimoniului cultural cu obiecte pe care omul gospodar le are în casă sau le păstrează din trecutul familiei.
Concursul constă în realizarea unei fotografii a unui obiect tradițional însoțit de o mică descriere.
1. Perioada concurs: 15 iulie – 3 august 2020
2. Cine participă? Persoane cu domiciliul în orașul Mioveni, cu vârste de peste 14 ani.
Fotografiile pot fi făcute atât cu aparatul de fotografiat cât și cu telefonul mobil.
3. Unde se desfășoară concursul?
Concursul se desfășoară în mediul online, pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni.
4. Cum procedezi?
- Dai like paginii de Facebook Centrul Cultural Mioveni.
- Distribui și dai like postării regulamentului concursului.
- Realizezi o fotografie cu un obiect tradițional specific (obiecte din ceramică, lemn, fier, piatră sau o piesă a costumului tradițional românesc etc.)
5. Cum te înscrii?
Fotografiezi obiectul tradițional, adaugi și o mică descriere și le trimiți până la data de 25 iulie 2020, ora 22.00.
O persoană poate participa cu o singură fotografie. Fotografia, însoțită de o mică descriere, va fi trimisă într-un mesaj privat al paginii de Facebook a Centrului Cultural Mioveni, alături de următoarele date personale: nume, prenume, adresă, vârstă și un număr de telefon.  În mesaj se va preciza următoarele: Subsemnatul/a……….în calitate de participant la concursul ”Lada de zestre a bunicilor” menționez că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale trimise și apariția fotografiei în cadrul concursului.
În data de 27 iulie 2020, ora 14.00, vor fi postate imaginile cu obiectele trimise de către voi pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ/ de către administratorul paginii, urmând ca, până la data de 3 august 2020, ora 11.00, fotografia cu obiectul tradițional ce va strânge cele mai multe like-uri să fie premiat, în funcție de numărul de aprecieri strânse de la momentul startului.
Anunțarea câștigătorului se va face online, pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni, pe data de 3 august 2020, ora 15.00. Câștigătorul va intra în posesia premiului în următoarele 5 zile lucrătoare de la încheierea concursului.

Premiul constă în obiecte cu specific tradițional românesc lucrate manual de către meșterul popular Ion Rodoș

Toate fotografiile înscrise în concurs, vor fi postate de către administratorul contului.  Câștigătorul premiului oferit în cadrul acestui concurs nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a câștigului, nici posibilitatea de schimbare a acestuia cu alte bunuri.
Participantul desemnat câștigător care, din motive independente de voința organizatorului, nu poate fi contactat de către organizatori în termen de 5 zile lucrătoare de la încheierea concursului va fi invalidat iar premiul va fi oferit următorului clasat.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea