Prefectul județului Argeș, despre cazurile de coronavirus de la Dacia: „Nu este vorba despre un focar!”

Mai mulți angajați ai uzinei Dacia au fost infectați cu noul coronavirus.  Reprezentanții companiei  i-au prezentat prefectului județului Argeș situația epidemiologică de la nivelul fabricilor, precum și măsurile care s-au luat. Situația este monitorizată atent de către DSP Argeș.

„Nu este vorba despre un focar. Sunt câteva cazuri la Dacia, aflate în supraveghere de către DSP. Noi primim zilnic situația de acolo. Este răspândire comunitară, care a intrat și acolo”, ne-a precizat prefectul Emanuel Soare.
De asemenea, Instituția Prefectului Argeș a lăudat profesionalismul de care a dat dovadă compania și în privința gestionării acestei situații. “Am constatat profesionalismul cu care conducerea uzinei Dacia tratează problema punerii în practică și a verificării permanente a măsurilor de prevenire a răspândirii acestui virus. Uzina Dacia este un exemplu de bune practici în domeniul identificării de măsuri eficiente de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 și poate fi un model de urmat pentru alți agenți economici și instituții din țară. Măsurile de prevenire sunt impecabile, se verifică permanent respectarea lor, se analizează situațiile apărute și sunt căutate permanent soluții noi. Nu există focare importante în cadrul uzinei, majoritatea cazurilor neavând legătură între ele, putând fi puse, cel mai probabil, pe seama răspândirii comunitare a virusului. Numărul cazurilor pozitive nu este îngrijorător”, a mai precizat prefectul Soare.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea