Gheorghe Nedelea - un candidat indecis, la Primăria Bascov

# În mai 2020: „Nu sunt eu candidatul PNL la primărie. Candidatul este Valentin Nedelea” # În iulie 2020: „Voi candida la Primărie din partea PNL. Este oficial”

Liberalii caută candidaţi în ograda altora… Acest lucru a devenit din ce în ce mai evident, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de începerea campaniei electorale. După ce Sorin Apostoliceanu, unul dintre viceprimarii Piteştiului, a fost anunţat drept candidat din partea PNL la fotoliul de primar al municipiului, liberalii mai încearcă încă o dată aceeași schemă. De data aceasta la Bascov, unde merg la „lupta” pentru primărie cu viceprimarul Gheorghe Nedelea.

Încă de la începutul acestui an, Gheorghe Nedelea, viceprimarul de la Bascov, a cochetat cu cei de la PNL pentru a fi candidatul acestora la Primărie. Această informație a ajuns și la urechile primarului Gheorghe Stancu, care a luat măsuri urgente. Așa se face că, la începutul lunii martie 2020, organizația PSD Bascov a luat decizia suspendării din partid pentru șase luni a mai multor membri importanți, în frunte cu viceprimarul Gheorghe Nedelea. De asemenea, PSD a decis excluderea din partid și a consilierul local Valentin Nedelea. Iar PSD-ul a luat decizia înțeleaptă, mai ales că ambii Nedelea au concurat în cadrul PNL, până în ultimele două săptămâni, pentru a ocupa poziția de candidat din partea liberalilor la Primăria Bascov. Câștig de cauză a avut în cele din urmă Gheorghe Nedelea, actualul viceprimar.

 

Viceprimarul Nedelea se autocaracterizează: „Trăim într-o lume nebună, cu oameni foarte mulți neserioși, care nu își țin cuvântul”.

Deși, în luna mai, Gheorghe Nedelea preciza pentru săptămânalul „Atitudine din Argeș” că s-a lepădat de PNL, se pare că între timp s-a cam… răzgândit.
Declarația lui Gheorghe Nedelea, din luna mai 2020: . „Nu sunt eu candidatul PNL la Primărie. Candidatul este Valentin Nedelea și toată lumea îl confundă cu mine. Eu nu am  nicio legătură de rudenie cu acesta, e doar potrivire de nume. Eu sunt la PSD.  Sunt în suspendare până la 1 septembrie. Cineva a vrut să facă o diversiune. (...) Eu de două luni am ieșit la pensie, aștept să mi se termine mandatul. Dacă voi mai fi consilier,  bine, dacă nu, la revedere”.
Declarația lui Gheorghe Nedelea, din iulie 2020: „ În ultima clipă, un grup de prieteni m-a convins să fac pasul acesta. Sunt la un nou început. Hotărârea este luată, am fost validat. Voi candida la Primărie din partea PNL. Este oficial”.
Întrebat de ce și-a schimbat radical decizia, de la o lună la alta, Gheorghe Nedelea a spus: „Știți ce se întâmplă? Trecem dintr-o stare în alta. Trăim într-o lume nebună, oameni foarte mulți mitomani, neserioși, care nu își țin cuvântul”.

Gheorghe Stancu, primarul de la Bascov: „Nu este nicio pierdere!”

Despre situația cu viceprimarul Nedelea care a trecut la PNL, primarul de la Bascov, Gheorghe Stancu, a precizat: „Nu este nicio pierdere. În comuna asta, nu cred că PNL-ul ia trei consilieri”.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea