Alexandru Lucian Mihai, fost candidat PNL la Primăria Moșoaia: „Jur că îi voi îngropa politic pe toți cei care m-au lucrat”

 

# Conducerea PNL Moșoaia îl bagă în corzi pe Miuțescu

# „Dacă PNL Argeș va merge pe varianta asta, eu zic că o să le iasă candidatul pe locul 3, după mine”


Răzmeriță la PNL Moșoaia, după ce conducerea județeană a partidului dorește să meargă cu pesedistul Ion Necula, actualul primar interimar, la alegerile din această toamnă. Decizia nu a fost pe placul președintelui PNL Moșoaia, Mihai Lucian Alexandru, care strigă din toți plămânii: trădare! Și amenință cu răzbunare, după ce a fost trecut pe locul doi de liberali, nefiind lăsat să candideze.

„Jur, și nu m-ați auzit niciodată jurând, e prima dată când mă aud și pe mine.  Dacă se va merge până la capăt cu mizeria asta, cu ticăloșia asta, jur că îi voi îngropa, din punct de vedere politic, pe toți cei care m-au lucrat. Și, repet, voi ieși cu tot la presă. Presa din Argeș, tot respectul, mă crede. M-au urât, m-au iubit, trecem peste, dar sunt crezut. Va primi material cât nu au avut ei în toți anii aceștia, sub cuvânt de onoare! Adică nu pot să trec peste asta, nu pot”, a spus Alexandru Lucian Mihai, pe Facebook.

 

Se anunță vremuri grele în PNL Moșoaia. „În urma consultărilor pe care le-am avut cu ai mei colegi din Biroul Politic Local al organizației PNL Moșoaia (sunt lider, nu dictator!), s-a decis, în unanimitate, ca, în cazul în care președintele PNL Argeș, domnul Adrian Miuțescu, va merge până la capăt cu impunerea primarului interimar de la Moșoaia, domnul Ion Necula (de 16 ani PSD), drept candidat din partea PNL în comuna noastră, să nu acceptăm și să nu susținem așa ceva, să nu facem niciun compromis, și să rămânem drepți și integri în față oamenilor, ca și până acum”, a scris pe o rețea de socializare Alexandru Lucian Mihai.

„Da, voi candida… Independent este foarte greu…”

Cert este că liberalul Alexandru Lucian Mihai dorește să meargă până la capăt dacă PNL Argeș îl va alege pe Necula în locul său. Acesta a purtat, deja, negocieri cu mai multe partide, după cum singur recunoaște:
„Colegii din Biroul Politic Local PNL Moșoaia sunt alături de mine. Legat de ce va decide PNL Argeș, nu știu dacă s-a luat decizia finală, nu am comentarii. Rămâne de văzut. Eu rămân liberal, dar nici nu pot merge pe varianta să mă dau la o parte și să îmi pun echipa să facă campanie în perioada următoare pentru cineva ca nu ne-a fost alături. Dacă era un om cu care puteam lucra treceam peste multe, dar nu. Nu voi accepta, chiar dacă mi se spusese clar că voi putea fi viceprimar, nu am acceptat treaba asta. Dacă se va merge până la capăt cu hotărârea asta, da, eu voi candida și voi merge și cu echipa în Consiliul Local”, ne-a precizat Alexandru Lucian Mihai. Întrebat dacă va candida din partea altui partid politic, acesta ne-a precizat următoarele: „ Independent este foarte greu. Repet, sper să nu se ajungă la treaba asta. Sunt liberal de la 19 ani. Am fost doar în PNL, am făcut multe pentru partidul ăsta. Sper să nu se ia decizia asta, care văd că se preconizează! Dacă PNL Argeș va merge pe varianta asta, eu zic că o să le iasă candidatul pe locul 3, în condițiile în care eu voi candida!”.

Miuțescu: „Unii își doresc, dar nu vor fi și atunci vor fi supărați”

Adrian Miuțescu: „Nu s-a desemnat candidatul la Moșoaia, din partea PNL. Noi trebuie să analizăm cu atenție și să măsurăm bine șansele fiecăruia și ce variante avem la dispoziție și să alegem varianta cea mai bună. Poate unii își doresc, dar nu vor fi și atunci vor fi supărați. Noi căutăm să găsim variantele optime pentru fiecare localitate având în vedere mai multe lucruri: capacitatea lui de a face față funcției administrative, modul în care își prezintă proiectul pentru comuna respective și evident șansele  pe care I le dau electoratul, dacă este dorit”.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea