Gheorghe Alecsei, secretar de stat ANRSPP: „Nu mă plâng, îmi place ceea ce fac. Nu este o poziție pe care să o poată prelua oricine…”

La începutul acestui an, Gheorghe Alecsei a fost numit președinte, cu rang de secretar de stat, al Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale! Numirea lui Alecsei la conducerea Rezervelor Statului a fost publicată în Monitorul Oficial la aproape o lună de la numirea lui Adrian Miuțescu, liderul PNL Argeș, în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS). Liberalul Gheorghe Alecsei a fost nevoit să demisioneze din Consiliul Județean, iar pe postul acestuia, la ședința de Consiliu Județean Argeș din 26 martie a fost numit un nou consilier județean,în persoana câmpulungeanului Emilian David.
Gheorghe Alecsei câștiga din firma în care este asociat unic, S.C. Aqua Termo Sanit S.R.L., mai puțin decât soția. Astfel, actualul ministru, încasa, ca director general, 31.320 lei, pe când soția, economist la aceeași unitate, 33.320 lei. E drept, bărbatul a mai adus în casă și ceva dividende, în valoare de 34.700 lei dar și indemnizația de consilier județean, de 14.235 de lei.
Și Declarația de interese este… interesantă! Firma, condusă acum de fiul demnitarului, Andrei, are, în continuare, ceva contracte încheiate. Mai mari sunt cele cu Engie România, de aproape 300.000 lei numai unul, cu Sectorul 3 din București, de peste 100.000 lei și cu Spitalul de Urgență Târgoviște, de 160.000 lei.
Gheorghe Alecsei: ”Muncesc, în momentul de față, pentru statul român și pentru poporul român. După cum se vede, firma pe care am lăsat-o merge bine. Nu fac parte din consilii de administrație… în principiu, sunt mulțumit de ceea ce fac. E mult de muncă, însă nu e vorba de un salariu motivant. Nu mă plâng, îmi place ceea ce fac. Nu este o poziție pe care să o poată prelua oricine…”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea