Președintele PNL Argeș, consilier de director general la o firmă cu... un angajat!

# Adrian Miuțescu: „Verificați-le CV-urile celor care, într-adevăr, au probleme, că al meu este prea curat...”

Adrian Miuțescu este, anul acesta, pe cai mari. Președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii ROMAERO S.A., protejat al prim-ministrului Ludovic Orban, președinte al organizației județene a PNL. Are de toate, de la bani la notorietate, așa că, pe bună dreptate, se poate spune că a avut un an bun. Afirmația poate fi întărită de propriul CV, în care președintele PNL Argeș notează că , din 2014 și până în 2019 a fost ”Consilier Director General” la firma S.C. SMARIAGE EVENTS S.R.L. Nicio rușine, iată că domnul fost deputat a lucrat și la o firmă mai mică, așa, ca pentru perioada petrecută în opoziție.
Numai că, o scurtă privire aruncată peste datele financiare ale firmei, ne arată că aceasta a fost, în ultimii ani… pe pierdere! În 2017 cu 12000 de lei, în 2018 cu 19.000 de lei. Pentru 2019, firma nu are înregistrate date referitoare la activitatea financiară, așa încât nu știm nimic.

Consilier al Directorului General la o firmă cu… un angajat!

Interesantă și pompoasă titulatura domnului Miuțescu: Consilier Director General. Doar că, privind spre aceleași date financiare, observăm că firma a avut doar un angajat. Așadar, ori directorul general a lucrat fără forme, ori consilierul domniei sale. De angajați, nici nu mai vorbim, pentru că nu se pot divide la 1.
Adrian Miuțescu: „Păi... cel care este și patron și a fost și director general, a colaborat cu mine pe ideea aceasta de a avea o colaborare... Acuma nu știu ce a avut el, eu știu ce am avut eu... nu pot să mă bag eu în ce au avut alte persoane. Pierdere au avut mulți și avem toți în perioada asta, nu știu cine o să mai aibă profit. Dar asta e, important este să... că sunt niște lucruri corecte...Firma... în ultimii ani a avut o activitate mai redusă și asta a fost. Verificați-le CV-urile celor care, într-adevăr, au probleme, că al meu este prea curat. Eu așa zic... să publicăm toate CV-urile și să discutăm pe ele, pe toate. Ar trebui verificate cele ale candidaților la alegerile locale, spre exemplu...”

Click AICI pentru vizualizare

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea