Partidul Ecologist Român a prezentat candidații pentru primăriile Moșoaia, Ștefănești și Topoloveni

Partidul Ecologist Român, filiala Argeș, în prezența fostului senator Mircea Andrei, și-a anunțat candidații la primăriile Moșoaia,  Topoloveni și Ștefănești. Președintele PER Argeș, Eduard Florea, a anunțat că filiala pregătește nume spectaculoase pentru alte primăriii din județ.
La Moșoaia candidează Alexandru Mihai Lucian, fost candidat PNL, care a acuzat faptul că liberalii au preferat, în locul unui liberal autentic, pe viceprimarul PSD, după modelul de la Pitești. Mihai Lucian a susținut că majoritatea membrilor PNL Moșoaia l-au urmat.
”În Moșoaia am luat-o cu PNL-ul de la zero. M-am trezit, în urmă cu câteva zile, din postura de candidat PNL, în situația de a fi exclus din partid, pentru a face loc actualului primar. PNL-ul a devenit partidul lui Adrian Miuțescu. Colegilor din Biroul Local li s-a părut o nedreptate. Am fost contactat de mai mulți lideri pe partide politice din Argeș, însă am ales, de la bun început, PER-ul.”
Ana-Maria Pănescu (foto) este asistent medical generalist și și-a anunțat candidatura la primăria Topoloveni.
”Sunt asistent medical generalist și, în primul rând, mama a două fetițe pe care le iubesc enorm. În Topoloveni avem multe proiecte de îndeplinit, candidatura mea a fost primită cu entuziasm de oamenii pe care îi cunosc”, a declarat Ana-Maria Pănescu. Candidata PER a dezvăluit și câteva din proiectele pe care le gândește pentru micul oraș.
La rândul său, Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, menționat că Pădurea Trivale trebuie să devină un loc mult mai accesibil și cu mai multe posibilități de petrecere a timpului liber în natură pentru piteșteni.
Oficialii PER au confirmat că l-au cooptat pe fostul viceprimar din Ștefănești, Ion Mihalcea, să candideze din partea lor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea