PNL încearcă ceva de neîncercat: să câștige Primăria Pitești cu un pesedist

Conferință de tot râsul și de tot plânsul la PNL Argeș: întreaga echipă de conducere s-a chinuit să explice presei, și prin presă oamenilor, cum că pesedistul Apostoliceanu e cel mai în măsură să ocupe, pentru penele(u), funcția de primar al orașului, funcție ocupată, în ultimii 30 de ani, numai de pesediști.

„Nu orice pesedist poate ajunge liberal. Avem nevoie de oameni cu viziune liberală. Dacă mai sunt pesediști care se regăsesc în PNL, îi vom primi. Sorin Apostoliceanu are o cotă ridicată de încredere” a spus Miuțescu, din puțul gândirii sale liberale. Apoi a încercat, dar nu prea a reușit, să arate coeziunea din partid. I-a pus pe Ana Stan și pe Mihai Coteț să pupe inelul lui Apostoliceanu și să-i jure credință acestuia. Adică unui om politic născut și crescut de PSD, un om politic al cărui discurs se axează – deși nu recunoaște – pe defectele fostei și actualei guvernări a orașului, guvernare din care a făcut parte în ultimii patru ani și alături de care a votat proiectele bune sau rele pentru piteșteni.
„Este timpul unei echipe. Orașul nostru are un potențial foarte mare. Avem proiecte importante, îndrăznețe. Este nevoie de o resetare totală. Sunt convins că plecăm la luptă cu echipa câștigătoare. Cetățenii Piteștiului merită mai mult!” a spus Apostoliceanu. Dar nu a menționat că orașul derulează proiecte îndrăznețe. Cu ultima parte, însă, nu putem decât fi de acord: cetățenii Piteștiului merită mai mult…

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea