Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Sub guvernarea PNL, România se adâncește în criză economică și șomaj!”

# „Realitatea economică este cu totul diferită de cea pe care o prezintă Orban și Câțu”, susține deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu.

„Zilnic, alte și alte companii anunță concedieri colective. Numai pentru următoarele două luni autoritățile vorbesc de aproximativ 4.000 de oameni care își vor pierde locurile de muncă, angajați din toate industriile. Specialiștii în resurse umane spun că până, la finalul anului, aproape 20% din totalul angajaților din România vor avea de suferit.
Iar de la începutul anului și până acum, peste un milion de români au rămas fără slujbe, angajatorii fiind nevoiți fie să își reducă, fie să își oprească activitatea. Și lucrurile nu par să revină la normal! România are a treia cea mai mare cădere a producției industriale din Europa și al treilea cel mai mare deficit guvernamental! Guvernul PNL a dus deficitul la 7,2% din PIB, față de 3,5% din PIB în trimestrul patru din 2019! Sub guvernarea PNL, România se adâncește în criză economică și șomaj!”, mai susține Simoina Bucura Oprescu.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea