Simona Bușcă, desemnată candidatul PSD pentru Primăria Moșoaia: „Am putere de muncă și îmi doresc să fac lucruri bune pentru comunitatea în care trăiesc”

PSD Moșoaia și-a desemnat candidatul la primărie. Victorița Simona Bușcă a obținut susținerea deplină a membrilor Adunării Generale, devenind președintele organizației locale și candidatul partidului la Primăria Moșoaia! O persoană tânără care, împreună cu echipa sa, va pune suflet și energie pentru dezvoltarea comunei.
La doar 35 de ani, consilierul local Simona Bușcă a decis că poate deveni primarul comunei Moșoaia.  „Sunt tânără, serioasă, familistă. Am putere de muncă și îmi doresc să fac lucruri bune pentru comunitatea în care trăiesc”, se caracterizează Simona Bușcă.  Iar pentru a reuși acest lucru, candidatul PSD la Primăria Moșoaia și-a stabilit o echipă puternică, cu ajutorul căreia să realizeze proiecte importante pentru comunitate.
„Îmi doresc să fac administrație. Vreau să demonstrez că tinerii pot face lucruri bune pentru această comună. Sunt un om de echipă și un om care poate și vrea să muncească pentru această localitate. Ne propunem să continuăm proiectul de canalizare pentru partea a doua a comunei, pentru satele Moșoaia, Lăzărești, Bătrâni și Ciocănăi. În acest moment decât jumătate din comună are canalizare și vreau să continui proiectul și pentru celelalte sate. Vreau să introduc rețeaua de gaze pe străzile adiacente și să continuăm pe Bătrâni, Lunga-Lăzărești cu extinderea de gaze. Mai am un proiect privind asfaltarea a 8 străzi, din Pitești spre Moșoaia, unele au utilități dar nu au asfalt, altele aveau asfalt dar în urma introducerii rețelelor de gaze și a canalizării s-au distrus”, ne-a precizat Simona Bușcă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea