Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Simona Bucura Oprescu, minte cu neruşinare!

# 1001... greşeli ale Simonei Bucura Oprescu. Episodul 1. # „La Mihăeşti nu s-a întâmplat nimic!”, spune aceasta. Vom începe din acest număr un serial cu greşelile făcute de Simona Bucura Oprescu, vicepreşedinte CJ Argeş, o funcţie care, din punctul meu de vedere, este mult prea înaltă pentru domnia sa. Săptămâna trecută, la Mihăeşti, a avut loc o îmbrânceală între taberele politice PSD şi PDL. Protagonistul principal, cel care a ridicat primul „piatra”, a fost chiar tatăl doamnei Bucura, consilier local PSD. Acesta a început să îmbrâncească tinerii care erau îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu numele senatorului Mircea Andrei. La o emisiune în direct la Argeş TV, emisiune moderată de Edi Vasile, la care se comentau imaginile înregistrate la Mihăeşti, doamna vicepreşedinte a considerat că este normal să dea buzna în direct, fără a fi invitată şi să acapareze toată emisiunea, numai pentru a nu se mai vorbi de tatăl dânsei. Se vede că educaţia primită de la tatăl său, cea de genul: „fac ce vreau că sunt stăpân”, îşi spune cuvântul şi în cazul doamnei Bucura.

„La Mihăeşti nu s-a întâmplat nimic!”, spune Simona Bucura Oprescu

Simona Bucura, deşi rulau pe ecran imaginile cu cei care îmbrânceau oamenii care nu aveau aceeaşi culoare politică cu a dânsei, spunea cu o mare seninătate că în comuna sa natală nu s-a întâmplat niciun incident. Probabil că dânsa consideră incident doar situaţiile în care vin salvările cu girofaruri pornite, sau o cazarmă întreagă de jandarmi. Au fost oameni care s-au îmbrâncit, au fost oameni bătuţi la Mihăeşti, deşi acest lucru nu îi convine doamnei vicepreşedinte, iar unul dintre provocatori a fost chiar tatăl dânsei care, probabil,  în momentul în care Constantin Nicolescu şi fata sa au început să fie huiduiţi, nu a mai rezistat şi a început să facă loc în faţa scenei, pentru ca cei mai sus menţionaţi să nu mai vadă numele senatorului Mircea Andrei în faţa ochilor.

Nicolescu nu este de acord cu faptul că Simona Bucura a dat buzna la o emisiune transmisă în direct

La conferinţa de presă de săptămâna trecută, organizată de USL, Constantin Nicolescu, deşi nu a vrut să comenteze gafa făcută de Simona Bucura, a spus că a fost o acţiune proprie, că nu a fost trimisă nici din partea PSD şi nici din partea CJ. „Dumnezeu ne-a făcut pe toţi diferiţi”, a încercat Nicolescu să salveze situaţia în care era colega sa. Totodată, acesta a spus că nu ar fi făcut niciodată acest lucru, nu ar fi putut să dea buzna în direct la o emisiune la care nu a fost invitat.

Sunt frumoasă şi deşteaptă şi mai vreau la televizor.

Nu a ajuns că doamna vice Bucura s-a făcut de râs la o emisiune, a mai mers la o altă televiziune unde a comentat evenimentele petrecute la Mihăeşti. Deranjată de faptul că Mircea Andrei şi-a permis să vină cu câteva sute de oameni în comuna sa natală, dar şi a preşedintelui Nicolescu, doamna vicepreşedinte a început să dea cu noroi în tot ceea ce îi trecea prin căpşor. „Directorii de deconcentrate nu aveau ce căuta acolo”, spune dânsa. De ce nu aveau ce căuta acolo? Erau în curtea dânsei şi au intrat nepoftiţi, ca dânsa în platourile TV? Nu, erau pe un spaţiu public, la o zi de comună, zi la care au dreptul să participe toţi oamenii, indiferent de culoarea politică, funcţie sau etnie. Nu a ajuns că a aruncat cu noroi în directori, în senatorul Mircea Andrei, s-a apucat să blameze şi reprezentanţii presei care au fost invitaţi la emisiunea lui Edi Vasile, spunând că aceştia au venit la emisiune pentru că au fost plătiţi să facă acest lucru. Simona Bucura Oprescu minte cu neruşinare şi spun acest lucru cu toată tăria. Simona Bucura Oprescu minte şi nu mă voi opri să spun acest lucru, până ce doamna vicepreşedinte CJ Argeş nu va ieşi public şi va recunoaşte că a minţit cu neruşinare, şi asta doar pentru a încerca să iasă  cu faţa curată, ceea ce nu mai poate fi posibil. Mizeria pe care a creat-o în jurul dânsei nu va putea fi spălată ceva timp de aici înainte.

„Să nu uitaţi că după alegerile din 2012, cu noi o să rămâneţi în Argeş”, ameninţa Simona Bucura

Emisiunea în care vicepreşedintele Bucura a dat buzna, intrând şi fără lavalieră şi chiar fără să aibă loc pe un scaun, s-a încheiat cu ameninţări din partea acesteia către ziariştii din platou. „Să nu uitaţi că după alegerile din 2012, cu noi o să rămâneţi în Argeş” spune doamna Bucura şi probabil că nu ne va fi prea bine, aş putea completa eu. Întrucât doamna vice nu a reuşit să iasă triumfătoare din acea emisiune, deoarece s-a făcut de râs, aceasta nu s-a putut abţine să treacă şi la ameninţări. Ce mi-e o îmbrânceală, ce mi-e o ameninţare, cam pe acolo duc toate.
Citiţi în numărul viitor: Consiliul Judeţean, plantaţia Simonei Bucura Oprescu
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea