Constantin Nicolescu a făcut faţă cu succes scandalului de la Mihăeşti

# Constantin Nicolescu către Simona Bucura: “Taci mă din gură, nu auzi mă să taci!?” “La Mihăeşti a vrut să se dea un avertisment argeşenilor. Argeşeni suntem şi nu vom pleca de aici. Nu ne permitem să avem astfel de comportamente. Se depăşeşte limita comportamentului legal, abuzul devine normă de lucru la PDL”, spune Constantin Nicolescu. Acesta este vizibil deranjat de amploarea pe care a luat-o evenimentul petrecut la Mihăeşti, cu ocazia zilei comunei. Constantin Nicolescu, deşi iniţial nu a vrut să participe la ziua comunei sale natale în momentul în care a văzut că locul amenajat pentru acestă sărbătoare este plin de oameni ai PDL-ului, chiar spunând-i primarului că nu va intra, a făcut faţă cu succes mulţimii PDL-iste. După ce i-a tras muştruluiala cuvenită primarului de la Mihăeşti că a invitat PDL-ul, Nicolescu a decis să înfrunte mulţimea care era îmbrăcată cu tricouri care aveau inscripţionat numele senatorului Mircea Andrei şi să-şi facă loc către scenă. A luat puţin la mişto pe tinerii care încercau să facă sondajul cu regionalizarea, spunând că dacă vreunul îi spune ce înseamnă regiune din punct de vedere administrativ, el va răspunde la întrebarea din sondaj.

Localnicii din Mihăeşti îl iubesc pe Nicolescu

În momentul în care a reuşit să intre în locul amenajat pentru sărbătoarea comunei, Nicolescu a fost îmbrăţişat de localnici, de la cel mai mic la cel mai în vârstă, a făcut poze cu ei şi cu formaţiile care urmau să urce pe scenă. Deşi tensiunea era mare, Constantin Nicolescu nu s-a lăsat impresionat de mulţimea care a început să huiduie în momentul în care acesta încerca să premieze cuplurile longevive din Mihăeşti, încercând să aplaneze situaţia, spunând chiar că se bucură că a aflat toată lumea unde este Mihăeştiul pe hartă.

Constantin Nicolescu către Simona Bucura: “Taci mă din gură, nu auzi, mă, să taci!?”

Huiduielile la adresa preşedintelui Nicolescu au scos-o din fire pe Simona Bucura, aceasta încercând să facă mulţimea care huiduia să înceteze. Deşi aceasta a avut multe momente în care i s-a demonstrat că în prezenţa lui Nicolescu trebuie să tacă, nu a învăţat nimic din momentele penibile în care s-a făcut de râs. Nicolescu i-a spus doamnei vicepreşedinte să tacă, să-l lase pe el să gestioneze situaţia, dar aceasta a încercat şi a doua oară să mai spună ceva. “Taci mă din gură, nu auzi mă să taci ?”, au fost cuvintele cu care Nicolescu a reuşit să închidă gura Simonei Bucura, dar să-i şi afişeze un zâmbet larg - şi forţat - pe buze.  Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea