Cerere de insolvență împotriva fostei firme a deputatului Cătălin Rădulescu

Surprize, surprize la Tribunalul Specializat Argeș. Fosta firmă a deputatului Cătălin Rădulescu, Concordia Con. Strade SRL Pitești, se confruntă cu o cerere de insolvenţă, depusă, pe 3 august 2020, de societatea Prof Superconstruct Design SRL București. În acest moment, societatea este administrată de Corneliu Vicenţiu Rădulescu, fratele parlamentarului argeșean. În perioada următoare, instanța argeșeană urmează să judece acest dosar.

Firma care a depus cererea de insolvență împotriva societății familiei Rădulescu a avut anul trecut 6 angajaţi şi afaceri de 1.762.487 lei.
Concordia Con. Strade SRL Pitești a avut anul trecut 7 angajați și o cifră de afaceri de 2.624.401 lei, în creștere față de 2018 când a înregistrat o cifră de afaceri de 1.075.759 lei. Dar totuși cele mai bune rezultate le-a înregistrat în 2015 şi 2016, ani pentru care a raportat afaceri de 19,14 milioane lei, respectiv 14 milioane lei, când în firmă încă era asociat majoritar Cătălin Marian Rădulescu, zis și „deputatul Mitralieră”.  Până în mai 2017, societatea Concordia Con. Strade SRL Pitești l-a avut ca asociat majoritar pe Cătălin Rădulescu. Pentru a evita problema contractelor cu statul, “Mitralieră” a trecut părţile sociale deţinute (70% din capitalul social) pe numele Mirela-Daniela Rădulescu, demn de remarcat fiind faptul că tranzacţia (din acte) s-a realizat în două etape (majorare de capital social şi cesiune părţi sociale), astfel încât să nu poată fi blocată de Fisc sau de vreun creditor (prin opoziţie), arată site-ul supervizor.ro.
Tot în 2017,deputatul argeșean  a cumpărat… pe datorie de la Concordia Con. Strade un apartament de 118,69 mp şi 3 garaje contra sumei de 521.453,03 lei (491.137 lei + TVA). Conform declaraţiilor de avere depuse de parlamentar în ultimii ani, suma respectivă este scadentă în 2022.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea