Ion Mînzînă: “Voi duce Argeşul pe primul loc! Prin fapte, nu prin vorbe!”

Fost senator și fost deputat, actual președinte al PSD Argeș și vicepreşedinte al Consiliului Județean, Ion Mînzînă este de profesie economist. Are, de asemenea, mai multe specializări efectuate în străinătate: Belgia – şomaj, Luxembourg – conflicte colective de muncă, Institutul de studii administrative Copenhaga – Integrare europeană, Elveția - Fonduri universale de pensii.

 

Activând în funcții  de înaltă responsabilitate publică, Ion Mînzînă are o experiență bogată atât în domeniul protecției sociale, cât și în domeniul legislativ și în administrație. Cunoaște, așadar, foarte bine atât problemele cu care se confruntă oamenii, cât și ce și cum trebuie făcut pentru a le rezolva.
În calitate de parlamentar, a inițiat sau a fost co-autor al unor legi cu profund impact asupra societății în ansamblul ei. A contribuit, așadar, la elaborarea unor acte normative care produc și astăzi efecte sociale și economice.
Ulterior, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean, cu atribuții în organizarea și controlul serviciilor publice şi de utilitate publică de interes judeţean, a fost parte integrantă a echipei care a adus în Argeș cele mai mari fonduri din ultimii 30 de ani.

Ion Mînzînă: ”Experiența  acumulată în funcții de responsabilitate publică mă legitimează și mă recomandă. După mandatul actual de vicepreședinte al Consiliului Județean, cunosc foarte bine realitățile județului și știu precis care sunt urgențele fiecărei localități în parte.
În calitate de președinte al Consiliului Județean Argeș voi face ceea ce știu mai bine -  voi construi!
De fapt, aceasta este diferența fundamentală dintre mine și ceilalți candidați – eu și echipa PSD  știm ce trebuie făcut, am făcut ceea ce trebuia făcut până în acest moment și vom face în continuare tot ceea ce trebuie făcut pentru acest județ, în timp ce ei doar promit.
Noi venim cu realizări, ei cu promisiuni.
Cei care mă cunosc știu foarte bine că niciodată nu am făcut promisiuni fără acoperire. Sunt convins că, prin fapte, nu prin vorbe, voi duce Argeșul pe primul loc!”

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, Cod de identificare mandatar financiar 21200019, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea