Dorin Mărășoiu - înlocuit în Consiliul Județean Argeș

La ședința de Consiliu Județean Argeș, din data de 26 august, a fost numit un nou consilier județean, din partea PSD. După emiterea ordinului prefectului județului Argeș, din data de 20 august, privind încetarea mandatului de consilier judeţean deținut de Dorin Mărășoiu, ca urmare a pierderea calității de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, PSD Argeș a solicitat validarea unui nou consilier județean. În locul lui Mărășoiu a fost numit  Constantin Mareș-Popescu. „ Se validează mandatul de consilier județean al domnului Mareș - Popescu Constantin, înscris pe lista Partidului Social Democrat la alegerile pentru Consiliul Județean Argeș din data de 05.06.2016”, se arăta în hotărârea  adoptată de CJ Argeș.
De asemenea, Constantin Mareș-Popescu a fost numit și în Comisia de amenajare a teritoriului, urbanism și investiții, din partea PSD.
În ceea ce îl privește pe Dorin Mărășoiu, după despărțirea de PSD, acesta a trecut la PRO România, fiind candidat la Primăria Călinești.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea