S-a deschis pista de atletism de la Stadionul Nicolae Dobrin

# S-au redeschis Ștrandurile Primăriei. Intrarea este gratuită

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești anunță deschiderea pistei de atletism a Complexului Sportiv „Nicolae Dobrin”, începând din data de 04.09.2020.  Pista de alergare va fi deschisă zilnic, între orele 07:00 și 22:00.
De asemenea, tot cu începere din data de patru septembrie, până la încheierea sezonului de vară, intrarea la cele două ștranduri situate în Trivale și Costache Negri va fi gratuită, cu obligativitatea respectării măsurilor în vigoare privind distanțarea socială, în incinta bazinelor de agrement, precum și a tuturor măsurilor de igienă pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2.

Au fost redeschise bazinele de agrement din Pitești

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești anunță deschiderea bazinelor de agrement din cadrul ștrandurilor Trivale și Costache Negri, începând de astăzi, 29.08.2020, în baza deciziei primarului Municipiului Pitești, ca urmare a Hotărârii nr. 32/27.08.2020 adoptată în ședința CJSU Argeș.
Bazinele vor fi deschise zilnic, între orele 08:00 și 20:00.
Ștrandurile au fost reabilitate și pregătite pentru ca piteștenii să beneficieze de cele mai bune condiții de siguranță. Au fost dezinfectate suprafețele și apa din bazine, au fost afișate instrucțiuni și norme privind modalitatea de aplicare a măsurilor de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 și au fost asigurate măști și mănuși de protecție pentru angajați.
Printre facilitățile și serviciile oferite în aceste baze de agrement se numără: bazin pentru adulți și pentru copii, plajă, șezlonguri, terasă, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.
Cetățenii au obligativitatea folosirii dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziție de către municipalitate, ori de câte ori este necesar. De asemenea, cetățenii sunt rugați să respecte măsurile în vigoare privind distanțarea socială, în incinta bazinelor de agrement, impusă prin prevederile Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 619/1.077/2020.

Un nou sens unic în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite, Primăria Municipiului Pitești a decis amplasarea a două limitatoare de viteză pe strada Anghel Saligny.
Acțiunea a fost realizată de către Administrația Domeniului Public, astăzi, 03.09.2020. Rugăm participanții la trafic să circule cu prudență pentru evitarea oricărui incident și pentru buna desfășurare a traficului.
Începând din data de 01.09.2020, Administrația  Domeniului Public Pitești va institui sens unic de circulație temporar pe strada Codrii Cosminului, pe sensul de mers de la intersecția cu strada Ținutul Herța până la intersecția cu Pasajul Podul Înalt.
Această măsură este cerută de desfășurarea lucrărilor la șantierul noii Săli Polivalente și va înceta odată cu finalizarea construirii acesteia.
Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție pentru evitarea oricărui incident nedorit.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea