Caz rar întâlnit în primăriile din Argeș. Primăria Valea Mare Pravăț plătește, din instituție, asigurare de viață pentru patru persoane!

Iată că există și primării în care se face totul ca la carte. La Valea Mare Pravăț, localitate care găzduiește atât obiective de interes turistic (Mănăstirea Nămăiești, Mausoleul Mateiaș) cât și aglomerări muncitorești (cariera Mateiaș) există un compartiment de prevenire și stingere a incendiilor. Din comună au fost selectați patru pompieri voluntari care au primit, din partea primăriei, asigurare pentru mai multe riscuri:
”Asigurare de viață de grup nominal conform condițiilor de asigurare Groupama Asigurări pentru 4 persoane, care activează într-o instituție a statului din România, Jud. Argeș.  Sume asigurate/persoană: Subgrup 1 -4 persoane - Deces din orice cauză: 10.000 RON - Deces ca urmare a unui Accident: 10.000 RON - Cheltuieli medicale ca urmare a unui accident: Max. 1.000 RON - Invaliditate permanentă, parțială sau totală ca urmare a unui accident: Max. 10.000 RON - Spitalizare ca urmare a unui accident: 100 zi/ x 30 zile - Incapacitate temporară de muncă, urmare a unui accident: 30/ zi x 30 zile – Intervenții chirurgicale din orice cauză: Max. 4.500 RON - Arsuri ca urmare a unui accident: Max. 3,000 RON - Fracturi ca urmare a unui accident: Max. 3,000 RON - Boli profesionale: Max. 10.000 RON Acoperire: în timpul activităţii declarate. Perioada asigurată: 12 luni, cu intrarea în valabilitate a poliței: august 2020”
Să sperăm că polițele de asigurare nu vor fi folosite și că incendiile vor apărea, în Valea Mare Pravăț, numai la televizor, în filmele americane!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea