Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, întotdeauna alături de argeșeni

"I-am mulțumit personal ministrului Sănătății, Nelu Tataru, pentru sprijinul acordat argesenilor și sistemului de sănătate din județ în timpul pandemiei de coronavirus. Domnul ministru a fost astazi la Centrul de Transfuzie Sanguina din Pitești, unde, datorita insistențelor președintelui PNL Arges, Adrian Miutescu, și eforturilor dansului, funcționează un aparat de plasmafereză. Ca prefect al județului, mi-am dorit ca in Arges sa funcționeze acest aparat, folosit pentru tratamentul pacienților Covid, dar și cât mai multe aparate de testare PCR. Le mulțumesc argesenilor care au donat plasma pentru tratamentul bolnavilor Covid, reacția acestora, de solidaritate și empatie, depășind așteptările tuturor.

 

Sunt bucuros să anunț că, de astăzi, la Primăriile din județ se distribuie 3 milioane de măști de protecție, care vor ajunge la cetățeni. Guvernul PNL a fost întotdeauna alaturi de argeseni, inclusiv prin trimiterea unei unități mobile ATI la Spitalul Județean, lucru pentru care am insistat in timpul când eram prefect. Acum, administratia locală și județeană trebuie sa puna umărul pentru redeschiderea spitalelor pentru pacienții non-Covid. Daca până acum unii nu au fost în stare, noi vom demonstra că se poate!", susține Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș.

Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea