Noul Duster ce va fi produs la Mioveni, inspirat din Jeep Renegade

Industria auto locală accelerează puternic pentru a reveni din criza provocată de pandemie, iar Dacia vine cu noile Logan şi Sandero, Ford, la Craiova, accelerează producţia de motoare şi pregăteşte Puma ST. Pentru prima dată în istoria recentă a mărcii Dacia, modelele Logan şi Sandero sunt proiectate pe aceeaşi platformă tehnică cu actualul Renault Clio, ceea ce aduce o adevărată revoluţie în gama constructorului.

Afişând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generaţia precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente şi de polivalenţă, fără a uita spiritul şi atributele de fiabilitate ale înaintaşelor – după cum spun cei de la Dacia.
În acest context, Uzina Dacia revine la producţia de şase zile pe săptămână, pentru prima dată în 2020, pentru a creşte producţia dar şi pentru a asigura noile măsuri de siguranţă, iar Ford România revine la producţia în trei schim-buri şi în uzina de motoare, alături de cea de automobile.
Legat de preţ, oficialii spun că va fi din nou "imbatabil" – "Clienţii noştri îşi doresc în special experienţa unui produs mai bun, la preţul corect".
În ultimii 15 ani, Dacia a parcurs un drum lung, pornind de la un model unic pentru a ajunge la o gamă completă şi diversificată. Devenit un veritabil best-seller, Sandero este, din anul 2017, cel mai vândut model către clienţii persoane fizice din Europa.
Afişând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia uşor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum şi efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic. O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc şi pe noile Sandero şi Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roţi şi pasajele acestora, precum şi noul design al mânerelor de uşi.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea