Primărița din Moșoaia, Simona Bușcă: ”Am datoria să vă transmit, cu sinceritate, câteva gânduri cu privire la candidatura mea”

Tânăra Simona Bușcă, primar interimar al localității natale, Moșoaia, a ținut șă își dezvăluie, virtual, gândurile și ideile pe care le are. Arătând, atât aici cât și prin comportamentul anterior că o femeie, chiar și tânără, poate avea țeluri serioase și pentru atingerea cărora nu se sfiește să depună eforturi. Felicitări, Simona Bușcă. Iată scrisoarea sa:

”Stimați cetățeni,

Alegerile din 27 septembrie vor defini modul în care comună noastră va evolua în următorii 4 ani. Aceste alegeri sunt despre viitorul nostru, despre familiile noastre și despre comuna noastră. Consider că am datoria să vă transmit, cu sinceritate, câteva gânduri cu privire la candidatura mea la funcția de primar al dumneavoastră, al locuitorilor Comunei Moșoaia.
Locuiesc în Moșoaia de când m-am născut, am 35 de ani, de 12 ani sunt căsătorită și am o fetiță care în noiembrie împlinește 7 ani. Am rămas aici pentru că întotdeauna am crezut în potențialul de dezvoltare al comunei. Am absolvit Facultatea de   Științe Economice, specializarea Finanțe și Bănci și Master în Sisteme Bancare Europene.
Candidez pentru funcția de primar al Comunei Moșoaia pentru că vreau să continuăm împreună dezvoltarea comunei Moșoaia! Funcția de primar reprezintă pentru mine o datorie față de dumneavoastră, cetățenii. Cred că Moșoaia poate deveni o comună dezvoltată, cu infrastructură modernă, o comună curată, cu servicii publice de calitate. Moșoaia este și  trebuie să devină o comună în care tinerii să își dorească să rămână, iar investitorii să găsească mediul optim pentru dezvoltarea afacerilor.
Am convingerea că pot schimba destinul acestei comunități, dar am nevoie de dumneavoastră și, în special, de încrederea dumneavoastră!  Partidul Social Democrat este o echipă de oameni competenți, cu rezultate deosebite în activitățile pe care le-au   desfășurat, buni cunoscători ai   comunității, oameni cu dorință și capacitate de implicare, ce va fi pusă în slujba cetățenilor.
Vreau să dezvoltăm o comună pe care să o înscriem în circuitul valorilor europene, să o facem cunoscută și apreciată în toată țara.
Experiența politică și administrativă sunt convinsă că mă vor ajuta să aduc aici, în Moșoaia, la noi acasă, mai multe investiții, mai multe realizări.
Vin cu proiecte viabile, proiecte care pot schimba în bine viața locuitorilor localității. Proiectele pe care vi le propun pentru perioada 2020-2024 sunt bazate pe o bună cunoaștere a comunității, a resurselor și a legislației.
Am încredere că alături de dumneavoastră și cu ajutorul Bunului Dumnezeu vom avea realizări concrete, vizibile, adevărate pentru Comuna Moșoaia, pentru locuitori și pentru viitorul nostru, al tuturor. Stimați cetățeni, haideți să continuăm împreună dezvoltarea comunei Moșoaia!
Cu deosebită considerație,
Victorița Simona Bușcă!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea