Se cer despăgubiri de 150.000 de euro omului de afaceri Nicolae Ivănescu

# Ivănescu este acuzat de procurori de ucidere din culpa

Nicolae Ivănescu a fost trimis în judecată, în iunie 2019, pentru ucidere din culpă. Procurorii argeșeni l-au trimis în judecată pe Ivănescu, sub acuzaţia de ucidere din culpă, în urma unui accident rutier petrecut acum mai bine de 4 ani. Incidentul a avut loc pe 14 aprilie 2015, pe Calea Bucureşti. Aflat în maşina personală, un SUV negru, omul de afaceri urca spre centrul municipiului.

În zona Pieţei Ceair, acesta a lovit cu mașina un pieton. La început a părut un accident uşor, însă, la 10 zile distanţă, victima a murit. În urma accidentului, pietonul a refuzat transportul la spital pentru un control amănunţit, aşa cum reiese din declaraţiile sale şi ale angajaţilor de pe ambulanţă. Pe parcursul aceleași zile, după câteva ore, situația victimei s-a agravat și a fost dus la spital. Bărbatul a murit la 10 zile după accident.
Familia persoanei decedată solicită daune totale de peste 150.000 de euro. „Ia act că persoana vătămată P.I. se constituie parte civilă în cauză cu suma de 250.000 lei reprezentând daune materiale si 100.000 euro daune morale”, se arată în hotărârea Judecătoriei Pitești. Următorul termen al procesului va avea loc pe 1 octombrie.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea